Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 apr 2014 - Anul XIX, nr. 84 (5593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Impact violent

Accident pe ruta ocolitoare a Sucevei, după ce şoferul unui BMW ar fi aţipit la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism BMW pe centura ocolitoare a municipiului Suceava, a provocat un accident după ce a pătruns brusc pe contrasens şi s-a izbit violent într-o autoutilitară Ford. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.00, cea mai probabilă variantă fiind că şoferul autoturismului BMW a aţipit la volan. În urma accidentului traficul de pe drumul care leagă Şcheia de Iţcani a fost blocat în totalitate în jur de 45 de minute.

 

Şoferul BMW-ului s-a lovit grav la cap de parbrizul maşinii 

Şoferul autoturismului BMW înmatriculat în Iaşi, Andrei M., din Suceava, care circula pe direcţia Iţcani-Şcheia, fiind în urcare, a pătruns absolut inexplicabil pe sens opus. Unul din pasagerii din Ford a relatat: „Noi ne deplasam pe banda noastră, iar el a intrat frontal în noi, a luat-o pe contrasens şi a venit direct în noi... avea şi un pic de viteză”.

O femeie care locuieşte în zonă a povestit că a auzit o bubuitură foarte puternică, iar când a ajuns la faţa locului şoferul BMW-ului avea o tăietură la cap şi era plin de sânge.

„Spunea că nu ştie ce s-a întâmplat, că ar fi aţipit la volan, repeta într-una că nu ştie ce s-a întâmplat şi cum a ajuns el aici”.

Tânărul de la volanul BMW-ului s-a lovit cu capul de parbrizul maşinii, lovitura fiind atât de puternică încât geamul a cedat.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Detaşamentului de pompieri Suceava, singura victimă fiind tânărul care conducea BMW-ul.

Preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, tânărul de 26 de ani a fost diagnosticat cu leziuni destul de grave. El a suferit o fractură craniană, contuzie de genunchi şi contuzie toracică, o altă problemă fiind legată de mai multe fragmente de sticlă care i-au pătruns tânărului într-un ochi.

Poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident pe ruta ocolitoare a Sucevei, după ce şoferul unui BMW ar fi aţipit la volan.
 Vizualizări articol: 5810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Accident pe ruta ocolitoare a Sucevei, după ce şoferul unui BMW ar fi aţipit la volan3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei