Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 apr 2014 - Anul XIX, nr. 77 (5586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inaugurare

Cel mai mare magazin de articole sportive din Suceava, Decathlon, şi-a deschis de azi porţile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sucevenii dornici să descopere noi activităţi sportive ori să îşi completeze cele necesare practicării sporturilor preferate au la dispoziţie, începând de astăzi, cel mai mare magazin de articole sportive din Suceava, Decathlon.

Cu o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi, noul magazin din incinta Shopping City Suceava pune la dispoziţia iubitorilor de sport tot ceea ce aceştia îşi pot dori pentrua-şi practica hobby-urile.

Aici se găsesc produsele necesare pentru practicarea a peste 50 de sporturi, de la fotbal, canoe, alergare, ciclism, baschet, până la echitaţie, drumeţie şi pescuit.

„Ne dorim ca toţi clienţii care ne calcă pragul să se bucure de sport, să descopere sporturi noi şi să aibă o viaţă plină de mişcare. Acesta este cel de-al 13-lea magazin inaugurat la nivel naţional şi sperăm să ne aducă noroc, contrar tuturor superstiţiilor”, a declarat Adriana Marinoiu, responsabilul de comunicare al grupului francez.

Decathlon aduce un nou concept de magazin sportiv: produse calitative pentru orice sport şi orice nivel (de la începător la performanţă), posibilitatea de a testa produsele, implicarea clienţilor în activităţile sportive desfăşurate gratuit în magazin.

Cu preţuri care variază de la 2,90 de lei pentru o minge de tenis la 11,90 de lei pentru o pereche de ochelari de înot, continuând cu 16,90 de lei pentru o minge de fotbal sau 39,90 de lei pentru un trening de copii, Decathlon ţinteşte poziţia de lider al calităţii la cele mai mici preţuri pe piaţa sportivă din România.

„De ce am ales Suceava? Pentru că aici sunt mulţi oameni care fac sport, care sunt în căutare de noi sporturi pe care să le practice şi venim în întâmpinarea lor cu un magazin în care sunt reunite cele necesare pentru practicarea a peste 50 de sporturi. Decathlon nu este un simplu magazin, ci o filozofie de viaţă”, a declarat Cristian Lăţea, responsabilul extindere al grupului Decathlon.

 

Bicicleta pliabilă şi cortul gata în două secunde, printre vedetele magazinului

Fiecare magazin Decathlon din ţară are o anumită categorie de produse de „atac”, după cum a explicat directorul magazinului, Adrian Zlătan. Produsele din acea categorie sunt expuse cât mai vizibil, la intrarea în magazin, într-o gamă extrem de variată.

„Pentru Suceava, gama de atac este cea a produselor destinate muntelui, drumeţiilor”, a precizat Adrian Zlătan. Unul dintre aceste produse, cu care magazinul se mândreşte, este cortul care se montează în două secunde, după cum au demonstrat angajaţii magazinului, în faţa oficialităţilor Sucevei, invitate la deschidere. O altă demonstraţie interesantă a fost cea a „împachetării” bicicletei pliabile, foarte utilă pentru deplasările în oraş, care poate fi depozitată cu uşurinţă într-un spaţiu mic.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, se numără printre cei care au dat curs invitaţiei de a fi prezent la inaugurarea oficială, tot aşa cum personalităţi ale lumii sportive, precum canotoarea Liliana Gafencu, triplă campioană olimpică, ce are în palmares şi trei medalii de aur la Campionatele Mondiale din 1997, 1998 şi 1999, ori Ştefan Rusu, cel mai medaliat luptător român la Jocurile Olimpice, au venit pentru a le ura succes în activitate celor de la Decathlon.

La eveniment au fost prezenţi şi numeroşi suceveni practicanţi ai unor activităţi sportive precum arte marţiale, dans sportiv, gimnastică, baschet, ciclism sau kangoo-jumps, care au fost invitaţi să facă şi demonstraţii ale aptitudinilor lor.

De altfel, oficialii Decathlon şi-au anunţat intenţia de a colabora strâns cu toate cluburile sportive sucevene, atât pentru activităţi în interiorul magazinului, cât şi la exterior.

Decathlon este cel mai mare retalier de articole sportive din Europa, prezent în 18 ţări, cu peste 400 de magazine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare magazin de articole sportive din Suceava, Decathlon, şi-a deschis de azi porţile.
 Vizualizări articol: 8335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Cel mai mare magazin de articole sportive din Suceava, Decathlon, şi-a deschis de azi porţile3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sportul e sanatos trimis de
( 5 apr 2014, 00:32:00
Personal, ma bucur ca s-a deschis ai am sa frecventez mai des pe acolo.

Suceava merita sa aiba oameni mai sanatosi si echipament mai bun pentru sportivi, avem foarte multe grupuri de sportivi olimpici care au nevoie de aceste tipuri de echipamente pentru antrenament.

M-ar surprinde daca l-as vedea pe domnul nechifor pe acolo, "roata" aia din fata incepe sa se vada, poate ar trebuie sa se gandeasca la cum sa o dea jos si sa incurajeze alti politicieni sa scape de "rotile" in plus, si poate daca sunt invitati la DNA sa fie si ei mai sanatosi, ca ne pasa de ei.laughing))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei