Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2014 - Anul XIX, nr. 73 (5582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O nouă încercare

Lungu a convocat o şedință extraordinară de CL, pentru ca sucevenii să nu rămână de mâine fără căldură și apă caldă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii Consiliului Local Suceava sunt convocați astăzi la o ședință extraordinară, pentru a lua o decizie de care depinde furnizarea căldurii și apei calde pentru 60.000 de suceveni. Aceştia ar putea rămâne de mâine fără apă caldă şi căldură, pentru că la ședința ordinară de joi consilierii locali nu au reușit să se pună de acord în privința viitorului sistemului de termoficare centralizată din Suceava şi au „trântit” proiectul referitor la scoaterea la licitație a sistemului de transport și distribuție a energiei termice. Deoarece respectivul proiect a picat, nu a mai putut fi votat nici proiectul de prelungire a contractului în baza căruia Termica a prestat acest serviciu până acum.

„Pentru că de marți, 1 aprilie, expiră contractul de concesiune al serviciului de termoficare către Termica și există riscul ca sucevenii să rămână fără căldură și apă caldă, am decis să convoc o ședință extraordinară luni, 31 martie, la ora 14.00, pentru a rediscuta proiectele de hotărâre referitoare la termoficarea Sucevei. Sper ca de această dată consilierii locali să aibă maturitatea să se pună de acord în privința termoficării și să luăm decizii în interesul sucevenilor”, a anunțat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Aleşii locali vor avea de dezbătut proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate, contractul cadru, regulamentul şi caietul de sarcini privind delegarea gestiunii serviciului public de transport şi distribuție a energiei termice în municipiul Suceava, un alt proiect, de prelungire a termenului prestării acestui serviciu de către Termica, dar şi un proiect privind înfiinţarea unei societăţi de prestare servicii în domeniul termoficării, ca variantă de rezervă, în caz că licitaţia nu va duce la adjudecarea serviciului de termoficare către un operator privat.

Şedinţa extraordinară de Consiliu Local va fi transmisă live pe www.monitorulsv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu a convocat o şedință extraordinară de CL, pentru ca sucevenii să nu rămână de mâine fără căldură și apă caldă.
 Vizualizări articol: 1906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Lungu a convocat o şedință extraordinară de CL, pentru ca sucevenii să nu rămână de mâine fără căldură și apă caldă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei