Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2014 - Anul XIX, nr. 67 (5576)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident

Au plonjat cu microbuzul în iaz la Bosanci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un microbuz Iveco, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat ieri după-amiază, în jurul orei 14.15, între Bosanci şi Cumpărătura, autovehiculul oprindu-se cu partea din spate în iazul din apropierea drumului comunal 70.

La faţa locului a fost trimis de urgenţă un echipaj SMURD Suceava şi unul de descarcerare, informaţia iniţială fiind că ambele persoane din microbuz sunt încarcerate.

Autovehiculul era condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, Ion Scheuleac, din Negrileasa, comuna Stulpicani, iar în dreapta sa se afla un tânăr de 18 ani, Vasile Scheuleac, din aceeaşi localitate.

„Am auzit bubuitura, iar când am ajuns noi aici, băiatul era ieşit din maşină, iar celălalt, şoferul, era cu capul pe volan, plin de sânge. L-am întrebat pe băiat ce s-a întâmplat, nu ştia nici el... numai ce s-a trezit deodată plonjat în apă”, povesteşte Marian Marcu, care se afla în zonă şi a ajuns printre primii la locul accidentului.

Un alt bărbat prezent la faţa locului a declarat că tânărul în vârstă de 18 ani i-ar fi spus că şoferul a pus capul pe volan. „Probabil i s-a făcut rău, cine ştie”, găseşte o explicaţie.

La locul evenimentului rutier au ajuns şi poliţiştii de la Circulaţie, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

„Din primele cercetări, şoferul microbuzului, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se cu autovehiculul pe partea dreaptă a sensului său de mers”, a declarat subinspectorul Alexandru Duţuc.

Dacă pasagerul din microbuz a suferit leziuni uşoare, refuzând să fie dus la spital, conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii, după ce a suferit mai multe contuzii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au plonjat cu microbuzul în iaz la Bosanci.
 Vizualizări articol: 5432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Au plonjat cu microbuzul în iaz la Bosanci3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei