Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mar 2014 - Anul XIX, nr. 66 (5575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Aplauze la scenă deschisă

Un show impresionant marca Loredana, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Loredana Groza a oferit publicului din Suceava, joi seară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, un show impresionant, „Magic”, o producţie de talie internaţională, condimentat cu muzică live, invitaţi surpriză, costume spectaculoase, efecte speciale de lumini şi sunete, momente de magie.

Publicul, care a umplut sala de spectacol, a fost alături de Loredana şi invitaţii ei chiar de la începutul concertului, aplaudând frenetic toate momentele artistice de pe scenă. A fost un schimb de energie benefic pentru ambele părţi. Loredana s-a încărcat cu energia pozitivă transmisă de public, generos în aplauze, iar spectatorii au savurat momente magice de muzică live interpretată fără cusur, dansuri, acrobaţii, toate într-o scenografie bine pusă la punct de organizatori.

Fiecare piesă a Loredanei a însemnat o mică poveste. Artista a cântat, a dansat, s-a ridicat câţiva metri de la pământ, părând că levitează, pentru ca, mai apoi, să învingă gravitaţia (s-a lăsat cu corpul în faţă) precum Michael Jackson la concertele din anii ’90. La toate momentele artista a strălucit pe scenă, iar publicul a iubit-o şi a aplaudat-o cu frenezie.

 

„Ne uneşte magicul, pentru că viaţa este magică. Voi sunteţi publicul meu magic”

Sucevenii au fost cuceriţi de magia concertului chiar de la debut, când roboţii au dat buzna pe scenă, într-un joc impresionant de lasere, care a străpuns întunericul din sală. Loredana, o artistă completă, una dintre cele mai bune voci feminine din România, nu putea să-şi facă apariţia decât într-un mod unic, excentric, îmbrăcată într-o rochie „luminoasă”, cu inserţii de leduri, purtând pe cap un accesoriu futurist.

„Bună seara, Suceava. Ce bine este în Bucovina! Nu întâmplător ne-am întâlnit aici, în această seară. Ne uneşte magicul, pentru că viaţa este magică. Voi sunteţi publicul meu magic”, a spus artista, continuând cu versurile „Eu sunt a ta”. Cu aşa o „îmbrăţişare” către public, nici nu a fost greu să curgă aplauzele în cascade. Împreună cu instrumentiştii din trupa Agurida, dansatori, backing vocals şi invitaţi surpriză, showul a fost unul garantat. „Vreau toată noaptea”, „Femeia ta”, „O fată singură în noapte” au fost doar câteva piese din debutul spectacolului, după care a urmat prima surpriză muzicală, oferită de Loredana, împreună cu Cornel Ilie, liderul trupei Vunk. Ei au cântat piesa „Nu ştiu cine eşti”. Momentul a fost primit cu ţipete şi aplauze din partea fanilor.

 

Gafa unui invitat, care a confundat Suceava cu Vasluiul

Alături de Loredana, pe scena suceveană, a cântat şi finalistul de la Vocea României Marius Marin, care, din păcate, li s-a adresat sucevenilor cu „Bună seara, Vaslui” şi a plecat de pe scenă mulţumind tot Vasluiului. Dacă prima gafă a trecut netaxată de public, la ieşirea de pe scenă, după ce interpretul a spus „Mulţumesc, Vaslui”, s-a auzit un vuiet din partea sălii, cu toţii strigând „Suceava, Suceava”. Târziu s-a dezmeticit, a îngăimat şi el Suceava, şi a fugit în culise.

Nu putea acest moment să umbrească un spectacol magic la propriu, pentru că un alt invitat special al Loredanei a fost Johannes, care a oferit publicului momente care-ţi taie respiraţia. Cel mai tare moment din spectacol a fost acela în care Loredana părea că levitează, sub privirea şi mâinile magice ale lui Johannes.

 

Un amalgam de trăiri, de culori, de magie

Loredana le-a interpretat sucevenilor şi piese precum “Mi-e dor de aroma ta”, “Aromaroma“, dar şi „Regina”, „Şatra”, „Tzuki Tzuki” şi “ZigZagga“, fiecare piesă având o scenografie aparte. Dacă muzica orientală şi cea ţigănească au ridicat publicul în picioare, nici cea românească nu l-a lăsat să stea jos. “Hai nu şi nu şi da”, “Mi-am pus busuioc în par”, “Zi una mai săltăreaţă“, „Trandafir de la Moldova”, „Poloboc” au fost pe placul sucevenilor.

Prin fiecare por Loredana respiră muzică, veselie, dragoste pentru ceea ce face, respect pentru public şi asta s-a văzut şi la Suceava. „It’s magic”, interpretată de Loredana, a adus mai mult ca orice romantismul şi emoţia pe scenă. Un amalgam de trăiri, de culori, completat de magicianul uriaş, care a făcut trucuri cu eşarfe colorate, din care ieşeau porumbei albi vii, lăsând publicul fără suflare. Tot magie a făcut şi Johannes, care a „lansat” pe scenă mii de confeti, ce dădeau senzaţia unei nopţi magice la Suceava.

 

„Pentru mine, Maria Tănase este simbolul muzicii româneşti”

Loredana nu a uitat de Maria Tănase, căreia i-a oferit un moment special în spectacol. „Pentru mine, Maria Tănase este simbolul muzicii româneşti. Atunci când eu îi cânt piesele, sunt mândră că sunt româncă”, a spus artista. Pe ecrane, aşezate pe fundalul scenei, publicul a putut urmări imagini cu Maria Tănase, iar Loredana, aşezată pe un scaun, cu faţa la ecran, a realizat un duet “virtual” cu Maria Tănase, pe piesa “Mărioara de la Gorj”. Ea a mai interpretat, în aplauzele publicului, cântecele nemuritoare „Cine iubeşte şi lasă” şi „Ciuleandra”.

 

„Un public minunat, oameni muncitori şi calzi

Spre finalul spectacolului, Loredana şi Cornel de la Vunk au interpretat piesa „Bună seara, iubite”, un moment sensibil, aplaudat îndelung de suceveni. Artista a oferit două bisuri la Suceava. Fiecare revenire pe scenă a artistei a însemnat o bucurie imensă pentru public. Ea a cântat piese vesele, piese cunoscute publicului, încheind emoţionant o altă seară din turneul „Magic”. Artista a primit flori şi a fost aplaudată la scenă deschisă.

„Un public minunat, oameni muncitori şi calzi, un oraş curat şi primitor. Multă dragoste tuturor”, a fost mesajul postat de artistă, imediat după terminarea concertului de la Casa de Cultură Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un show impresionant marca Loredana, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 3566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Un show impresionant marca Loredana, pe scena suceveană4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei