Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 feb 2014 - Anul XIX, nr. 47 (5556)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriat

Un sucevean a pus bazele Asociației Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Relaţiile economice, culturale şi sociale dintre România şi Rusia ar putea fi revigorate prin intermediul unui sucevean. Se numeşte Tudor Afanasov şi în cursul zilei de miercuri, 26 februarie, a lansat oficial Asociația Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR) în cadrul unui eveniment găzduit de Senatul României.

„Asociația va promova și susține relațiile bilaterale româno-ruse în domeniile vizate, va facilita și va organiza întâlniri, conferințe și seminarii între oamenii de afaceri și între oamenii de cultură din cele două țări. Totodată, în vederea încurajării schimburilor economice, CCECRR va informa și va susține producătorii, comercianții și prestatorii de servicii din cele două țări, va sprijini și promova turismul, inclusiv cel de nișă (ecumenic, medical, tehnic, comercial etc)”, a declarat Tudor Afanasov.

Potrivit preşedintelui CCECRR, obiectivele Asociației sunt numeroase și se vor plia cu necesitățile reale ale mediului de afaceri, mediului cultural și social din cele două țări.

„Este important, în egală măsură, faptul ca Asociația își propune să promoveze și să susțină conservarea identității și tradițiilor rușilor lipoveni din România, minoritate care poate juca un rol important în dezvoltarea relațiilor româno-ruse”, a mai arătat Tudor Afanasov.

Lansarea Asociaţiei a avut loc în sala „Constantin Stere” a Senatului României, iar la eveniment a participat Florin Constantinescu, vicepreşedintele Senatului, mai mulţi reprezentanţi ai Parlamentului României, precum şi oficiali ai Ambasadei Federaţiei Rusiei la Bucureşti, dar şi oameni de afaceri şi specialişti în dreptul juridic, printre care şi suceveanul Mihai Tănăsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean a pus bazele Asociației Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă.
 Vizualizări articol: 2920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un sucevean a pus bazele Asociației Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei