Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 feb 2014 - Anul XIX, nr. 37 (5546)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Spectacol

Sărbătoarea dragostei, celebrată de suceveni alături de Elena Gheorghe, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Maratonul dragostei, organizat de Iulius Mall Suceava pentru toţi cei care sărbătoresc Valentine's Day, a culminat, vineri seara, cu o serie de evenimente şi surprize pentru miile de suceveni care au ales să sărbătorească evenimentul în îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber.

Vineri seara, începând cu ora 18.00, pe scena de la etajul centrului comercial, miile de suceveni care au venit să sărbătorească alături de cei dragi au avut ocazia să descopere cele mai noi colecţii ale brandurilor din Iulius Mall, în cadrul a numeroase prezentări de modă, de la ţinute de seară, haine de zi, până la lenjerie intimă şi rochii de mireasă.

Cuplurile prezente în sală au fost invitate să participe la mai multe concursuri amuzante, care să dovedească sentimentele puternice dintre parteneri, de fiecare dată fiind răsplătite cu premii.

De la frumoase demonstraţii de dans, ale unor dansatori cu vârste fragede, dar foarte pricepuţi, până la energice demonstraţii de fitness, după modelul unor stiluri de luptă ori săltăreţe „kangoo jumps”, spectacolul s-a dovedit a fi unul foarte diversificat, reuşind să reţină atenţia publicului numeros, ore în şir.

O prezenţă interesantă pe scenă a fost şi cea a doi barmani pricepuţi, Alex şi Ionuţ, care au oferit un „bar show” care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată de uimire, urmărind sticlele zburătoare, prinse cu dexteritate nu doar în mână, ci şi pe diverse părţi ale corpului, focul de artificii aruncat dintr-o chitară manevrată pe ritmuri de rock, dar şi sticlele „flambate”, jonglate cu dexteritate, care au făcut un spectacol reuşit, aplaudat din plin.

 

Elena Gheorghe, mesagera dragostei

Cea mai aşteptată prezenţă pe scenă a fost cea a cântăreţei Elena Gheorghe, o voce cu un timbru deosebit, care ţi se întipăreşte în memorie şi răsună ca un ecou chiar şi după ce melodia s-a sfârşit. „Vocea ta”, „Ecou”, „Până la stele”, „The Balkan girls”, „Până dimineaţa”, „Jumătate” şi „Disco Romancing” au fost câteva din melodiile care au încântat miile de spectatori, timp de aproape o oră.

Sute de mâini ridicate în aer, voci care intonau la unison versurile melodiilor ei, ţipete de încântare, declaraţii de iubire, îndrăgostiţi care se ţineau în braţe, legănându-se pe ritmurile muzicii ei, toate au făcut o atmosferă frumoasă, la un concert reuşit, Elena Gheorghe dovedindu-se un mesager al dragostei, de Ziua Îndrăgostiţilor.

 

Târgul de Nunţi Bucovina

Timp de trei zile, cuplurile care au decis să îşi unească destinele au fost aşteptate la Târgul de Nunţi Bucovina, organizat la Iulius Mall de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. Peste 35 de firme din domeniu s-au pregătit cu oferte atractive pentru nunţi de vis, iar vizitatorii au putut participa şi la o tombolă specială, al cărei mare premiu este o „nuntă la cheie”, în valoare de 1.000 de euro.

De Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi a fost desemnat şi câştigătorul campaniei „iLove”, acesta fiind premiat cu două iPhone 5, unul pentru el şi altul pentru persoana iubită. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sărbătoarea dragostei, celebrată de suceveni alături de Elena Gheorghe, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sărbătoarea dragostei, celebrată de suceveni alături de Elena Gheorghe, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei