Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 feb 2014 - Anul XIX, nr. 36 (5545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Trend Mariaj

Târg de nunţi la Shopping City Suceava, în luna îndrăgostiţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Luna februarie este luna nunţilor şi a îndrăgostiţilor la Shopping City Suceava, unde, în perioada 14 - 16 februarie, se desfăşoară târgul de nunţi “Trend Mariaj”, eveniment dedicat viitorilor miri.

Cei care îşi doresc o nuntă de vis şi vor să se pregătească pentru cel mai aşteptat moment din viaţa lor sunt aşteptaţi zilnic, între orele 09.00 – 21.00, la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava, unde au de ales între  o gamă complexă de servicii, mai ales că expozanţii îi aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor.

 

Flăcări şi sticle zburătoare, într-un bar show cu esenţe tari

Cei care îşi doresc la nuntă un spectacol dinamic, înflăcărat, pot opta pentru barmanii cu reale veleităţi de scamatori: în vreme ce unul jonglează prin aer cu sticlele cu tărie, mai ceva ca la spectacolele de circ, altul aruncă cu jeturi de scântei dintr-o chitară, pe ritmuri de rock.

Sticle zburătoare, cocteiluri făcute ca un număr de magie, pahare cu flăcări, sticle cu dopuri aprinse, rotite în aer şi prinse cu dezinvoltură pe coate, pe umăr sau pe picior şi alte scamatorii, totul este făcut pentru a oferi un bar show de calitate.

În cadrul târgului“Trend Mariaj” sunt prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire.

 

Demonstrații de hairstyle & make-up

Nelipsite sunt şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.

„O sesiune de hair-styling durează aproximativ o oră şi jumătate – două, depinde de cât de lung este părul şi de procedeul pe care îl aplicăm. În munca noastră, atât la coafuri, cât şi la machiaje ori manichiură, este nevoie de imaginaţie şi creativitate”, consideră Andreea Polocoşeriu, reprezentanta Salon D`Anais, care pe toată durata târgului a oferit demonstraţii de hairstyle & make-up.

Pentru cei care vor să aibă o amintire deosebită de la târg, cunoscutul grafician BOA îşi pune la dispoziţie creionul fermecat, pentru a le face memorabile portrete şi caricaturi.

De altfel, sâmbătă, între orele 15.00 – 18.00, acesta va oferi o sesiune de caricaturi gratuite pentru îndrăgostiţi.

 

Căsătorii de o zi

Pe 14 februarie, atât viitorii miri, cât şi cei care doreau să-şi reînnoiască jurămintele au fost aşteptaţi de Napoleon, care a oficiat ceremoniile de „Căsătorie pentru o zi”, oferindu-le certificate de căsătorie valabile 24 de ore, cele mai frumoase cupluri fiind răsplătite cu premii de către Shopping City Suceava. Primii îndrăgostiţi care au spus ieri „Da!” în faţa lui „Napoleon”- ofiţer de stare civilă au fost doi tineri din judeţe învecinate: Suceava şi Botoşani.

 

Oferte speciale pe durata târgului de nunţi

Pe lângă momente artistice şi prezentări de rochii de mireasă, costume de mire şi ţinute de ocazie, expozanții târgului oferă reduceri şi promoții speciale la încheierea contractelor.

De exemplu, o reducere de 10% la toate comenzile din perioada târgului, dar şi transport gratuit oferă cei de la Mopan, care au unul din cele mai delicioase standuri – imense torturi de nuntă, torturi cu fel de fel de glazuri, prăjituri cu creme sofisticate, dar şi prăjiturele de casă, care le-au făcut poftă tuturor celor care au ajuns pe acolo.

 

Rochie de mireasă şi alte peste 1.500 de premii pentru îndrăgostiți

Pe întreaga durată a târgului sunt pregătite surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri: marele premiu - o rochie de mireasă Agnes Toma din ultima colecţie intitulată „Paris, mon amour 2”, în valoare de 2.500 de lei; un voucher în valoare de 1.000 lei oferit de Divin Feminin, ce cuprinde o garnitură completă de papetărie pentru nuntă, o şedinţă foto pentru cuplu realizată de fotograful Ovidiu Leşan şi o şedinţă foto pentru viitorii miri oferită de fotograful Marius Bălan.

Totodată, în perioada 14-16 februarie, Shopping City Suceava organizează o tombolă cu premii instant pentru toţi clienţii care vor face cumpărături de minimum 50 lei din magazinele aflate în incinta centrului comercial. Sub tichetele răzuibile puse în joc se află peste 1.500 de premii pentru îndrăgostiţi.

 

Super concert  Connect-R

Duminică, 16 februarie,vizitatorii  Shopping City Suceava vor avea parte de numeroase surprize plăcute. Astfel, de la 13.30, vor putea urmări recitalurile celor de la Trupa 9 şi Artis Band, urmate de  la ora 17.00 de o prezentare de modă, concursuri şi un super concert susţinut de Connect-R, celebru pentru melodiile sale devenite hit-uri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de nunţi la Shopping City Suceava, în luna îndrăgostiţilor.
 Vizualizări articol: 2351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Târg de nunţi la Shopping City Suceava, în luna îndrăgostiţilor4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei