Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2014 - Anul XIX, nr. 35 (5544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Impact violent

Trei elevi, răniţi într-un accident după ce maşina a alunecat ca o sanie pe carosabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei tineri de 17 şi 18 ani, care se deplasau cu o maşină dinspre Iţcani spre centrul Sucevei, au fost răniţi într-un accident produs pe fondul carosabilului acoperit cu polei. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 7.45, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, la câţiva metri de sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

Alexandru Niţă, în vârstă de 18 ani, elev la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, conducea un autoturism Audi, alături de el în maşină aflându-se un coleg de clasă de aceeaşi vârstă şi fratele acestuia din urmă, în vârstă de 17 ani. Cei trei locuiesc în Iţcani şi se îndreptau spre liceul la care învaţă.

Şoferul de 18 ani s-a izbit violent de o autoutilitară MAN, staţionată pe banda I de mers.

„Eram în drum spre şcoală, era un tir în faţa mea, iar şoferul a semnalizat stânga, spre banda a II-a. Deodată am văzut o dubiţă staţionată, am frânat, dar era gheaţă şi nu am apucat să mai opresc”, a declarat pe holurile Spitalului Judeţean şoferul de 18 ani.

 

Autoutilitara oprită rămăsese fără carburant

Impactul a fost violent, pasagerul din dreapta din Audi rămânând încarcerat. La faţa locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Suceava, cu echipaj de descarcerare, care l-a extras pe tânărul încarcerat din maşină.

Toţi cei trei tineri au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava.

Din fericire, cei trei au scăpat uşor din acest accident.

Doctorul Liviu Cârlan, medic şef UPU-SMURD, a declarat că cei doi tineri de 18 ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi excoriaţii, fiind stabili, în timp ce la minorul de 17 ani existau doar suspiciuni de corp străin la nivelul unui glob ocular. 

Autoutilitara care staţiona era oprită pe avarie după ce rămăsese fără carburant. La momentul impactului, şoferul autoutilitarei coborâse din autovehicul şi mergea spre o benzinărie din apropiere.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Vina principală îi aparţine şoferului de 18 ani, care nu a adaptat viteza la condiţiile de mers.

Tânărul de 18 ani a declarat că nu avea viteză, drumul fiind aglomerat, iar dacă șoseaua nu ar fi fost acoperită cu polei ar fi putut opri înainte de impact. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei elevi, răniţi într-un accident după ce maşina a alunecat ca o sanie pe carosabil.
 Vizualizări articol: 2769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trei elevi, răniţi într-un accident după ce maşina a alunecat ca o sanie pe carosabil3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jurnalist informat trimis de
(14 feb 2014, 11:27:35
MAN MAN MAN .... sunteti degeaba .... e FORD !!!!
2.   Sunt praf trimis de
(14 feb 2014, 12:06:56
Forestierule asta ai priceput tu din tot articolul, ca era Ford si nu Man. Ma intreb oare ce se intimpla daca erai tu la volan..:))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei