Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2014 - Anul XIX, nr. 35 (5544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Revoltător

O filmare de acum şase ani, cu o profesoară din Fălticeni batjocorită în timpul orelor de curs, agită spiritele pe internet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un episod petrecut în urmă cu mai bine de şase ani într-un colegiu sucevean a stârnit o serie de reacţii aspre la adresa unui grup de elevi ai Colegiului „Vasile Lovinescu” Fălticeni, fostul Liceul Agricol, care au făcut o farsă unei profesoare a instituţiei, postând ulterior întreaga ispravă pe internet.

Întregul scenariu a fost atent ticluit de elevii colegiului fălticenean, care, în timpul pauzei dinaintea orei de curs susţinute de profesoara vizată, au aşezat la catedră un scaun rupt. Fără a sesiza acest fapt, cadrul didactic s-a aşezat pe scaun, moment în care unul dintre picioarele acestuia a cedat, profesoara căzând.

Potrivit celui care a postat episodul umilitor, profesoara colegiului fălticenean era însărcinată, informaţie care a fost preluată de presa naţională, însă directorul instituţiei, prof. Gabriel Matei, infirmă categoric acest lucru. 

Din filmuleţ reiese că profesoara nu s-a lovit, acesta ridicându-se rapid. Întregul episod se petrece în timpul orei de engleză.

 

Profesoara nu a reclamat incidentul

Episodul a fost postat pe YouTube cu numele „Rabatarea profei Fălticeni” în data de 11 februarie 2014 şi, în doar două zile, a strâns peste 2.000 de vizualizări.

Directorul şcolii susţine că ştia de această întâmplare nefericită, însă nu avea cunoştinţă de existenţa acestui filmuleţ.

Conform prof. Gabriel Matei, „profesoara era debutantă, fiind primul ei an la catedră. Aceasta nu a depus o plângere, considerând că a fost un accident. A luat întâmplarea ca atare, a spus ca aşa s-a nimerit şi că a avut ghinion”. Managerul şcolar a mai menţionat că profesoara încă predă la Colegiul „Vasile Lovinescu”. El a mai precizat că întâmplarea s-a petrecut în anul şcolar 2007-2008.

Referitor la elevii care apar în filmuleţ şi care au luat decizia de a-l posta, directorul a mai adăugat: „Îmi pare rău că cei care ar fi trebuit să se maturizeze, nu au făcut-o încă”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O filmare de acum şase ani, cu o profesoară din Fălticeni batjocorită în timpul orelor de curs, agită spiritele pe internet.
 Vizualizări articol: 6621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
O filmare de acum şase ani, cu o profesoară din Fălticeni batjocorită în timpul orelor de curs, agită spiritele pe internet4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DEGENERATIA URMATOARE trimis de
(14 feb 2014, 11:37:27
ASTA ESTE VIITORUL ROMANIEI,PROSTIE,INCULTURA ,MIZERIE UMANA,LIPSA DE VALORI SI DUMNEZEU,NU CUNOSC O MESERIE ,NU STIU SA FACA NIMIC!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei