Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2014 - Anul XIX, nr. 26 (5535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Profi tari”

Studenţii USV îşi pot nominaliza profesorii favoriţi pentru câştigarea distincţiei de „Profesor Bologna”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) își propune să pună în lumină profesorii care reușesc să depășească granițele materiei pe care o predau și găsesc căi inedite pentru a se apropia de studenți prin intermediul Galei „Profesorului Bologna” – unicul proiect educațional național care omagiază profesorii care reușesc să îi inspire pe studenți și să devină modele pentru ei.

Proiectul se află la a VII-a ediție și se va desfășura la București, iar în acest an, pe lângă posibilitatea de a nominaliza noi ”profesori tari”, organizatorii îi vor promova şi pe profesorii care au fost deja premiați ca modele adevărate de dascăli din universitățile românești.

„Dacă ești student și unul dintre profesorii tăi preferați se regăsește în lista <Profesorilor Bologna>premiați de-a lungul timpului, te invităm să ne scrii despre profesorul tău tare”, transmit reprezentanţii ANOSR.

Profesorii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava care au fost premiaţi de-a lungul timpului în cadrul Galei „Profesorului Bologna” sunt: Mircea A. Diaconu, Ioan Gontariu, Alexandru Bogdan Larionescu, Bogdan Popoveniuc, Silviu Stroe, Vasile Budui, Călin Ciufudean, Oana Geman, Veronica Grosu, Liviu Nichiforel, Cătălina Pânzaru, Gheorghe Pentiuc, Ştefan Purici, Mihaela Tulvinschi, Otilia Clipa, Otilia Albu, Călin Bârleanu, Radu Florian Bruja, Ionel Corjan, Constantin Filote, Gheorghe Frunză, Cristina Hreţcanu, Adina Colomeischi, Ana Leahu, Sorin Pohoaţă, Cezar Popa, Liviu Popescu, Mihai Raţă, Alexei Savin, Nicolaie Solomon, Radu Vătavu, Carmen Chasovschi, Cristina Turcu şi Simona Drelciuc.

Articolele trimise vor fi publicate pe site-ul oficial al Galei „Profesorului Bologna” – www.profitari.ro.

Articolele pot să fie despre metodele inedite de predare pe care profesorul le folosește, despre relația pe care acesta o are cu studenții, despre parteneriatul student-profesor pe care îl promovează, despre lucrurile care îl deosebesc de ceilalți profesori sau pur și simplu despre lucrurile care îl definesc ca ”Prof Tare”.

Studenţii pot trimite articole până la data de 12 februarie, ora 23:50. pe adresele de mail cristi@anosr.ro sau popa.emilia12@gmail.com, iar cele mai bune vor fi publicate pe site și transmise către profesorii vizați.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii USV îşi pot nominaliza profesorii favoriţi pentru câştigarea distincţiei de „Profesor Bologna”.
 Vizualizări articol: 1961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Studenţii USV îşi pot nominaliza profesorii favoriţi pentru câştigarea distincţiei de „Profesor Bologna”3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei