Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 feb 2014 - Anul XIX, nr. 24 (5533)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preparate din carne

Un nou magazin de produse tradiţionale ţărăneşti, deschis la Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de vineri, în incinta Shopping City Suceava s-a deschis un nou magazin de  produse tradiţionale ţărăneşti, SCUZA. La inaugurare a fost prezent şi cunoscutul interpret de muzică populară Sorin Filip.

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu, compania Scuza Prod-Serv are ca principal obiect de activitate producţia preparatelor din carne şi îşi propune să ofere consumatorilor produse de calitate, gustoase şi naturale, realizate după reţete tradiţionale ţărăneşti, specifice zonei Forăşti din judeţul Suceava.

Produsele SCUZA sunt renumite datorită aspectului inconfundabil al preparatelor ţărăneşti, obţinut prin utilizarea unor străvechi procedee de conservare a cărnii proaspete de porc sacrificat în gospodăriile din mediul rural.

“Într-o lume dinamică şi axată pe consum, considerăm că este extrem de important ca preţul să rămână doar un echivalent al valorii produsului, iar calitatea produselor să fie factorul principal care să conteze în opţiunea consumatorilor, motiv pentru care vă invităm să degustaţi şi să cumpăraţi produsele noastre ori de câte ori aveţi ocazia”, a declarat administratorul magazinului SCUZA, Gică Croitoru.

Sucevenii vor avea ocazia să descopere gustul inconfundabil al produselor tradiţionale ţărăneşti, procesate natural, la noul magazin, care este conceput ca o casă tradiţională bucovineană.

„Produsele SCUZA sunt veritabile, fiind realizate în timpuri moderne de cei care respectă tradiţiile, pentru cei care le apreciază, care le cunosc valoarea şi care doresc să reintre în contact cu acestea”, a adăugat administratorul magazinului SCUZA, care susţine orice iniţiativă de promovare a valorilor şi obiceiurilor străvechi şi îi încurajează pe români să consume produsele româneşti autentice.

Brandul SCUZA mai are magazine deschise în Piatra Neamţ, Târgu Neamţ, Fălticeni, Bucureşti, Tulcea, Vaslui, Iaşi şi Bacău. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou magazin de produse tradiţionale ţărăneşti, deschis la Shopping City.
 Vizualizări articol: 3733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Un nou magazin de produse tradiţionale ţărăneşti, deschis la Shopping City4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pamflet trimis de
( 1 feb 2014, 18:06:26
habar nu am cine-i sorin filip, si sincer....nici nu ma intereseaza
2.   Carnea nu e alterata trimis de
( 5 feb 2014, 12:13:44
PRODUS TRADITIONAL=PRODUS DIN CARNE DE ANIMAL ,CRESCUT IN GOSPODARIE SAU 100% ECOLOGIC SI IN A CAREI PREPARARE NU SUNT FOLOSITE PRODUSE CHIMICE E-URI,SALITRA ,NU SUNT INJECTATE ,DECI PREPARAT EXACT CUM FACEAU BUNICII PE VREMURI! DACA CREDETI CA EXISTA ASA CEVA SUNTETI NAIVI DIN CALE AFARA.CARNEA CARCASA SE IMPORTA DIN OLADA,GERMANIA SI UNGARIA CU UN PRET IN JUR DE 4,8-5.10 RON/KG.ACESTI PORCI,RASE DE CARNE AJUNG LA 110-120 KG IN MAI PUTIN DE 6 LUNI,TINAND CONT CA ALTFEL AR AJUNGE LA ACEASTA GREUTATE IN CCA 14 LUNI(CRESCUTI IN GOSPODARII).RAUL NU ESTE IN FAPTUL CA ACEASTA CARNE NU ARE NICI-UN GUST, CI NENOROCIREA VINE DE LA HORMONII DE CRESTERE (DE AIA VEDETI FETITE DE 11 ANI FEMELE IN TOATA REGULA SI CU SANII FLASCI CA BABELE LA TARA CE-AU NASCUT 6-7 COPII) SI ANTIBIOTICELE ADMINISTRATE PREVENTIV ,PERIODIC ANIMALELOR PANA LA SACRIFICARE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei