Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2014 - Anul XIX, nr. 23 (5532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În centrul Sucevei

Stradă blocată de un taximetrist care şi-a lăsat maşina pe avarie în mijlocul drumului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Circulaţia în centrul municipiului Suceava, în zona sensului giratoriu din apropierea magazinului Orange, a fost blocată ieri, în jurul orei 12.30, pe una dintre străzile cu sens unic care trec prin laterala Casei de Cultură, de un autoturism taxi al cărui şofer l-a lăsat pe avarie şi a plecat de la faţa locului.

Taximetristul şi-a lăsat maşina fix în mijlocul străzii cu sens unic, spre disperarea şoferilor care voiau să meargă cu maşina dinspre sensul giratoriu în direcţia sediului RCS & RDS.   

Claxoanele şoferilor care nu puteau să intre pe strada respectivă au atras atenţia mai multor trecători, care s-au oprit să vadă ce se întâmplă şi cine este şoferul care a avut tupeul să-şi abandoneze maşina în drum. La un moment dat, pentru că maşinile nu puteau trece, traficul s-a blocat în sensul giratoriu.

Mai mulţi taximetrişti care se aflau în staţia de taxi din imediata apropiere au coborât din maşinile lor şi au împins câţiva metri, mai spre bordură, taxiul care bloca accesul pe strada respectivă, astfel încât traficul a fost reluat în condiţii normale.

Toată povestea a durat aproximativ 30 de minute, la un moment dat făcându-şi apariţia şi şoferul taxiului cu pricina.

„Dacă am rămas fără gaz şi nu aveam unde să o dau?! Care e problema?”, e prima reacţie a şoferului în cauză.

Îl întrebăm de ce nu a rugat câţiva colegi din staţia de taxi, aflată la numai câţiva metri, să îl ajute să o împingă puţin, cât să nu încurce circulaţia. Aceeaşi atitudine sfidătoare: „Tu eşti de la Circulaţie, cumva? Nu veni cu abureli din astea”. 

Iar la final, a găsit vinovatul pentru maşina lăsată în mijlocul drumului: „Du-te şi filmează drumurile... de aia rămâi fără benzină”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stradă blocată de un taximetrist care şi-a lăsat maşina pe avarie în mijlocul drumului.
 Vizualizări articol: 7575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Stradă blocată de un taximetrist care şi-a lăsat maşina pe avarie în mijlocul drumului3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tupeu jegos trimis de
(31 ian 2014, 11:32:10
SA IMI ZICA SI MIE CINEVA DACA A VAZUT LA TAXI UN SOFER DESTEPT. TOTI INCEPATORII ,PRACTIC O SCOALA DE SOFERI. ODATA ERAU SOFERII DE MAXI TAXI CARE FACEAU PROBLEME ,ACUM SUNT CEI DE LA TAXI.
PROBLEMA?
SALARII FOARTE MICI IAR PROSTII SUNT ANGAJATI PRIMII
2.   Ghiolban trimis de
(31 ian 2014, 12:15:58
Majoritatea ghiolbanilor cocalari au trecut de le caruta lu' tatsu pe taxiu si au impresia ca toata ulita e a lor. Mai grav e ca politia nu le face nimic!
3.   Cocalar trimis de
(31 ian 2014, 12:26:05
Parerea mea este ca la noi, in tara asta "rau famata", ar trebuie introduse urgent masuri/legi, cel putin la fel de drastice ca in SUA: ai gresit si te mai si dai dai smecher, politia sa te rupa cu "pulanul" apoi puscarie frate!
Cat despre "Giginio" asta de taximetrist, trebuia confiscata masina si pentru a o recupera sa platesca vreo 500-1000 euro, sa il vezi daca mai parca "smechereste"!
3.1  RE: Cocalar trimis de
(31 ian 2014, 21:43:44
In SUA "domnul" taximetrist isi gasea masina la garajul districtului si o putea ridica abia dupa ce platea o suma consistenta pentru magazinaj, plus amenda aferenta.
4.   ... trimis de
(31 ian 2014, 21:45:55
pana prostului...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei