Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2014 - Anul XIX, nr. 23 (5532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Intoxicaţi cu monoxid de carbon

Patru bărbaţi, salvaţi de poliţişti după ce-au fost găsiţi inconştienţi într-o casă din Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Patru bărbaţi au fost găsiţi inconştienţi, joi după-amiază, în jurul prânzului, într-o casă de pe strada Agronomilor din Şcheia, căzuţi pe podea, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Norocul lor a fost că o rudă de-a proprietarului i-a găsit la timp şi a anunţat poliţia, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au reacţionat exemplar în astfel de situaţii.

În casă era un miros înţepător, trei dintre victime fiind întinse pe podea, iar o a patra era căzută pe hol. Agenţii de poliţie i-au scos afară din casă şi au început manevrele de resuscitare, solicitând în acelaşi timp intervenţia echipajelor SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Până la sosirea ambulanţierilor, victimele, bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 61 de ani, şi-au revenit, fiind transportate la spital, pentru investigaţii. Concomitent cu manevrele de prim ajutor, poliţiştii au aerisit toate camerele şi au oprit alimentarea cu gaz.

Din primele date, două dintre victime veniseră să-l sărbătorească pe proprietarul casei, Vasile B. (60 de ani), cu ocazia onomasticii.

La un moment dat, în casă şi-a făcut apariția şi fiul proprietarului, Nicolai B. (33 de ani), care s-a dus să-şi facă o baie. Apa era încălzită cu ajutorul unui instant care funcționa pe bază de gaz, prevăzut cu un burlan pentru evacuarea noxelor.

Când tânărul a ieşit din cadă şi-a observat tatăl şi celelalte două persoane inconştiente, întinse pe podea, dar până să facă ceva, a căzut şi el.

„Am căzut unul după altul”, povesteşte unul dintre bărbaţii intoxicaţi. Trei dintre ei au fost conectaţi la aparate de oxigen şi au rămas sub supravegherea medicilor.

„Sunt în stare bună acum. Dacă dispar simptomele şi constantele biologice vor fi bune, vor putea să se întoarcă acasă”, a declarat medicul urgentist Bogdan Bondaru.       

La imobilul în care s-a petrecut nefericitul eveniment a ajuns ieri şi o echipă a E.ON Gaz, pentru a stabili cu exactitate din ce cauză s-au intoxicat cei patru bărbaţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru bărbaţi, salvaţi de poliţişti după ce-au fost găsiţi inconştienţi într-o casă din Şcheia.
 Vizualizări articol: 5445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Patru bărbaţi, salvaţi de poliţişti după ce-au fost găsiţi inconştienţi într-o casă din Şcheia4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei