Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 ian 2014 - Anul XIX, nr. 23 (5532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prinşi în flagrant

Conductă ACET de 2,5 tone, tăiată bucăţi de hoţii de fier vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru bărbaţi şi două femei, toţi de etnie romă, au fost prinşi în flagrant de jandarmi în timp ce transportau cu două căruţe o conductă dezafectată proprietatea societăţii ACET Suceava. Conducta era secţionată în 15 bucăţi, având o greutate de aproximativ 2.500 de kilograme.

Miercuri după-amiază, în jurul orei 16.30, membrii unui echipaj al Jandarmeriei Suceava au depistat, în zona pieţei angro din Burdujeni, două căruţe care transportau ţevi metalice. 

Din ancheta ulterioară a rezultat că cei şase s-au deplasat pe un teren aflat în apropierea staţiei de epurare a municipiului Suceava, unde au pus ochii pe conducta dezafectată. Aceştia au secţionat conducta cu un autogen, în 15 bucăţi, cu lungimea cuprinsă între 2 şi 6 metri. În momentul în care au fost depistaţi, cei şase, bănuiesc anchetatorii, se îndreptau către un centru de colectare a fierului vechi.

„Cantitatea de aproximativ 2.500 kg de material feros a fost predată către societatea care asigură serviciul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare în municipiul Suceava. În cauză au fost întocmite actele de constatare a infracţiunii de furt calificat, iar dosarul urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor”, a declarat maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

Cei şase suspecţi au vârste cuprinse între 24 şi 54 de ani şi sunt domiciliaţi în Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Dumbrăveni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conductă ACET de 2,5 tone, tăiată bucăţi de hoţii de fier vechi.
 Vizualizări articol: 2349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Conductă ACET de 2,5 tone, tăiată bucăţi de hoţii de fier vechi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei