Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 ian 2014 - Anul XIX, nr. 20 (5529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Un elev al Colegiului „Petru Rareş” şi-a depus candidatura pentru o funcţie în Biroul Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tudor Găitan, elev al Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava şi preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava, şi-a depus candidatura pentru postul de Secretar al Departamentului de Educație și Comunicare (Relații Externe) al Consiliului Național al Elevilor (CNE), structură reprezentativă a elevilor la nivel național.

Alegerile vor avea loc la Brașov, în cadrul Adunării Generale a CNE, eveniment ce va avea loc în perioada 3-7 februarie, la sesiunea de alegeri participând membrii cu drept de vot ai Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor.

Cât priveşte aptitudinile sale, relevante pentru funcţia pe care o vizează în CNE, Tudor Găitan spune: „Consider că printre cele mai importante caracteristici ale mele, relevante pentru Consiliul Național al Elevilor, sunt ambiția, implicarea și experiența. Acest trio care s-a dezvoltat într-un cadru optim îmi conferă acum o privire de ansamblu asupra a ceea ce presupune misiunea Consiliului Elevilor. Consider că aceste calități, îmbinate cu forță și putere de muncă, mă vor ajuta să duc mai departe imaginea CNE și chiar să aduc un plus în evoluția acestuia”.

 

Trei priorităţi ale elevului sucevean

Principalele direcții strategice pe care le are în vedere elevul sucevean (priorităţi pentru dezvoltarea CNE) vizează trei mari problematici: promovarea, relaţia cu OBESSU (Organising Bureau of European School Student Unions) şi partenerii.

Cât priveşte promovarea, elevul sucevean susţine că pentru o mai bună vizibilitate a CNE este important ca această structură să fie mult mai prezent în mass-media prin comunicate de presă cu impact, care să reflecte nevoile elevilor, opiniile acestora sau poziția pe care CNE și-o asumă în legătură cu un anumit aspect.

Cât despre al II-lea obiectiv, relaţia cu OBESSU, Tudor spune că „având în vedere aderarea la OBESSU al Consiliului Național al Elevilor ca membru observator al acestei structuri, consider că un următor obiectiv strategic este obținerea statutului de membru cu drept de vot”. Pentru acest lucru, tânărul sucevean îşi propune să realizeze documentele necesare pentru acest demers, dar şi să demareze o serie de discuții cu factorii ce pot influența acest demers.

Cu privire la cea de-a doua prioritate a elevului – partenerii - Tudor spune: „Consider că partenerii reprezintă o ramură de interes pentru dezvoltarea pe plan extern a CNE, deoarece acest for, prin intermediul lor, își poate crește aportul adus în procesul de reprezentare a elevilor. Așadar îmi propun, dacă voi fi ales, să derulez un proces de inițiere, reactualizare și filtrare al parteneriatelor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un elev al Colegiului „Petru Rareş” şi-a depus candidatura pentru o funcţie în Biroul Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor.
 Vizualizări articol: 4925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.94/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 17 voturi
Un elev al Colegiului „Petru Rareş” şi-a depus candidatura pentru o funcţie în Biroul Executiv al Consiliului Naţional al Elevilor3.9517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei