Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 ian 2014 - Anul XIX, nr. 15 (5524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Patinoarul de sub roţi

Accidente în lanţ pe şoselele judeţului din cauza poleiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poleiul din ultimele zile a dat mari bătăi de cap şoferilor. Mulţi dintre ei nu au mai putut controla autovehiculele pe care le conduceau şi fie au provocat accidente soldate cu răniţi, fie au distrus bunuri. Au existat şi fericiţi care, după ce şi-au scos maşinile din şanţurile unde au „aterizat”, au putut pleca mai departe la volanului propriilor autoturisme.

O femeie de 29 de ani din Vicovu de Sus a fost rănită uşor după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism care a patinat din cauza poleiului. Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în timp ce Anişoara B., de 21 de ani, din Vicovu de Sus, a încercat să evite o maşină staţionată. Pentru că circula cu viteză prea mare pe un drum cu polei, tânăra şoferiţă a intrat pe contrasens şi mai apoi a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Un alt incident care a avut drept cauză poleiul s-a consumat luni seară, aproape de miezul nopţii, când un tânăr de 25 de ani din Moldoviţa nu a mai putut stăpâni maşina şi a intrat într-un gard pe care l-a distrus pe o porţiune de 10 metri. Alexandru R. s-a ales şi cu dosar penal şi asta pentru că la testarea cu aparatul etilotest avea 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Problemele provocate de patinoarele de pe şoselele din judeţ au continuat şi ieri dimineaţă. Cele mai multe incidente s-au înregistrat pe drumul care leagă municipiul Suceava de Ipoteşti. Burniţa care a căzut din ceaţa densă a acoperit carosabilul, iar în jurul orei 7.30, apa a îngheţat. În scurt timp, totul a devenit „sticlă” şi, firesc, au urmat şi accidentele.

Pe o distanţă de doar câteva sute de metri, la intrarea în Ipoteşti, patru maşini au derapat şi au intrat în şanţurile de pe marginea drumului. Din fericire, nici unul din cele patru accidente nu s-a soldat cu victime, şi asta pentru că majoritatea şoferilor circulau cu viteză redusă.

Cei aflaţi la volan îi acuză pe drumari că nu au intervenit la timp şi nu au împrăștiat materiale antiderapante, favorizând astfel aceste accidente.

„Eu am venit 30 de km numai cu viteza I şi a II-a. Vă spun sincer că nu am întâlnit nici o maşină de la drumuri, iar pe jos era sticlă. Cum să nu derapeze maşinile şi să ajungă în şanţuri?”, s-a întrebat supărat unul dintre şoferi.

Pe drumul Suceava – Ipoteşti situaţia a revenit la normal abia după ora 9.30, după ce pe drumuri şi-au făcut apariţia şi utilajele de deszăpezire care au împrăştiat material antiderapant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente în lanţ pe şoselele judeţului din cauza poleiului.
 Vizualizări articol: 2916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Accidente în lanţ pe şoselele judeţului din cauza poleiului3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei