Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 ian 2014 - Anul XIX, nr. 2 (5511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Imagini şocante!

Bărbat bătut crunt într-un bar, cu un par, sub privirile nepăsătoare a trei martori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Imagini video şocante surprinse într-o sală de jocuri din oraşul Siret, unde un bărbat în vârstă de 37 de ani este lovit cu bestialitate cu un par, de faţă cu trei martori care privesc nepăsători la ce se întâmplă. Agresiunea s-a petrecut pe 8 noiembrie 2013, însă Poliţia oraşului Siret a înregistrat o plângere scrisă de la victimă abia pe 26 noiembrie. Bărbatul care a fost bătut şi care a suferit o dublă fractură la un braţ a vrut iniţial să se împace cu agresorul, în schimbul sumei de 18.000 de lei, însă acesta nu are de unde să-i suporte costurile de spitalizare. Bărbatul bătut se declară revoltat că cel care l-a atacat într-un loc public, într-un mod atât de violent, continuă să fie în libertate.

 

„Jos am încercat să-mi apăr faţa, am tot tras un scaun spre faţă ca să nu îmi dea în cap”

Imaginile video pe care le puteţi urmări pe site-ul www.monitorultv.ro sunt realmente şocante, atât prin prisma violenţei loviturilor aplicate, dar şi a faptului că cei care sunt de faţă au o atitudine total impasibilă.

Adrian Secrieriu, în vârstă de 37 de ani, victima agresiunii, a declarat că în noaptea respectivă, în timp ce se afla în local, a intervenit într-un conflict între alţi doi clienţi. A încercat să-l liniştească pe agresor şi i-a cerut să nu se mai ia de persoana respectivă.

„A ieşit din bar, s-a dus acasă şi a revenit cu un par, nu ştiu dacă a durat un sfert de oră. El mă tot chema afară, dar i-am zis că nu merg nicăieri, să-şi vadă de treabă. Atunci a început să mă lovească o dată, de două ori, de trei ori, am băgat mâna în faţă, am rezistat cât am putut.... Am avut dublă fractură la mână şi de durere am căzut pe spate. Jos am încercat să-mi apăr faţa, am tot tras un scaun spre faţă ca să nu îmi dea în cap”, 

 

Ce se vede pe imagini

După cum se vede pe imaginile video, agresorul (identificat de poliţie în persoana lui Adrian Irinciuc, în vârstă de 32 de ani, din Siret) intră în local cu un par şi se îndreaptă spre Adrian Secrieriu, care se afla singur la o masă. În scurt timp începe să-l lovească pe acesta cu parul. Îi aplică mai multe lovituri, iar victima cade la pământ. Adrian Săcrieriu îşi apără capul cu un scaun, iar agresorul continuă să-l lovească peste corp, deşi este căzut. Totul se întâmplă de faţă cu cel puţin încă trei bărbaţi care se văd pe imagini. Aceştia nu numai că nu intervin, dar nici măcar nu reacţionează în vreun fel. Nu cheamă poliţia, nu cheamă firma de pază cu care unitatea are contract. Practic nu fac nimic.

La un moment dat, agresorul se îndreaptă spre un alt client, cu intenţia de a-l lovi, însă renunţă în ultimul moment. Revine la bărbatul căzut jos şi îi mai aplică o serie de lovituri violente. Intră apoi în „scenă” barmanul, care începe facă curat la masa lângă care este prăbuşită victima. Nu are însă nici o intenţie de a-l ajuta pe cel căzut la pământ. Un alt martor care apare pe imagini stă cu capul rezemat de o mână şi nu schiţează nici cel mai mic gest în timpul agresiunii.

 

Plângerea la poliţie a venit foarte târziu

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că poliţia a înregistrat plângerea victimei pe data de 26 noiembrie 2013, la 18 zile de la agresiune, două zile mai târziu fiind începută urmărirea penală împotriva agresorului.

El a arătat că din anchetă rezultă că cei doi se cunoşteau anterior, iar altercaţia a izbucnit pe fondul consumului exagerat de alcool. Iniţial cei doi au intenţionat să se împace, însă ulterior victima s-a hotărât să depună plângere la poliţie, a precizat subcomisarul. 

Mai trebuie spus că Adrian Secrieriu îi acuză pe poliţiştii din Siret că i-au sugerat în mai multe rânduri să se împace cu cel care l-a bătut şi consideră că aceştia nu şi-au făcut treaba corespunzător în acest dosar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat bătut crunt într-un bar, cu un par, sub privirile nepăsătoare a trei martori.
 Vizualizări articol: 3968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bărbat bătut crunt într-un bar, cu un par, sub privirile nepăsătoare a trei martori5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 7 ian 2014, 14:48:07
uitati si voi ce pari ii da, si e inca liber o lege de tot rahatu, pe timpu lu raposatu te calca in picioare militia, dar acum cinei mai tare sta in picioare

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei