Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 259 (5466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Festivalul Şanselor Tale”

„Drepturile noastre”, dezbatere organizată miercuri la Consiliul Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundaţia Orizonturi Câmpulung Moldovenesc şi Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS) organizează astăzi, 6 noiembrie, între orele 15.00 – 17.00, la Consiliul Judeţean Suceava, sala „Ion Irimescu”, evenimentul „Drepturile noastre”. Acţiunea este organizată sub egida Festivalului Şanselor Tale – „Educaţie pentru Cetăţenie şi Profesie”, ce se doreşte a fi o dezbatere pe o temă delicată, dar importantă pentru viaţă, dreptul la viaţă sexuală şi reproductivă. Profesoara Gabriela Tănăsan, preşedinta Fundaţiei Orizonturi Câmpulung Moldovenesc, a spus că tema dezbaterii face obiectul proiectului „Drepturile noastre – Drepturile sexuale şi reproductive ale femeilor cu dizabilităţi intelectuale şi psihosociale”, „un studiu despre practicile legate de sexualitate şi sănătatea reproducerii în spitale şi centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din zona de nord-est a României, precum şi în alte instituţii care au în grijă persoane cu probleme de sănătate mintală”.

La această dezbatere vor fi invitaţi reprezentanţi ai asociaţiilor care lucrează în domeniul social, reprezentanţi ai centrelor de recuperare şi reabilitare din judeţul Suceava, ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, reprezentanţi ai Facultăţii de Asistenţă Socială din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare”, persoane cu probleme de sănătate mintală şi părinţi/aparţinători/reprezentanţi legali ale acestora. Proiectul este finanţat de Feminist Review Trust şi Euroregional Center for Public Initiatives şi este implementat cu colaborarea Fundaţiei Orizonturi Câmpulung Moldovenesc şi Asociaţiei Regionale de Educarea Adulţilor Suceava – AREAS. Pentru mai multe detalii: email: asimionov@yahoo.comsau mobil: 0749384407, persoană de contact Anisia Simionov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Drepturile noastre”, dezbatere organizată miercuri la Consiliul Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Drepturile noastre”, dezbatere organizată miercuri la Consiliul Judeţean Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei