Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 244 (5451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie finală

Comisarul-şef Constantin Gagiu, condamnat la un an cu suspendare pentru că a fost prins beat la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Constantin Gagiu, fost şef al Poliţiei municipiului Fălticeni, a fost condamnat ieri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare. El a fost găsit vinovat pentru faptul că a condus un autovehicul pe drumurile publice având o concentraţie alcoolică în sânge mai mare de 0,80 grame la mie.

Interesant este că la Curtea de Apel Suceava, comisarul-şef Gagiu scăpase basma curată. Judecătorii de aici l-au achitat pe fostul şef al Poliţiei Fălticeni. Procurorii au înaintat recurs, iar magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea unei noi expertize medico-legale, de această dată la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, prin care să se stabilească alcoolemia pe care ofiţerul o avea în momentul în care a fost oprit în trafic de colegii săi.

Rezultatul a fost acela că alcoolemia lui Constantin Gagiu era peste limita admisă, astfel încât judecătorii au dispus condamnarea ofiţerului, la care se adaugă un termen de încercare de 3 ani. În urma acestei condamnări, comisarul-şef Constantin Gagiu, care lucra pe o funcţie de execuţie din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni, îşi va pierde serviciul.

Ofiţerul a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava după ce în noaptea de 28/29 octombrie 2011, în jurul orei 1:20, a fost tras pe dreapta pe o stradă din Fălticeni de un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere.

Şeful de atunci al Poliţiei Fălticeni a refuzat să sufle în alcooltest, acceptând însă să îi fie recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prima probă, prelevată la ora 2:25, a indicat o alcoolemie de 2,10 grame la mie, iar a doua probă, luată o oră mai târziu, de 1,95 grame la mie. 

În acea noapte, comisarul-şef Gagiu a sărbătorit funcţia de conducere pe care urma să o primească în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-şef Constantin Gagiu, condamnat la un an cu suspendare pentru că a fost prins beat la volan.
 Vizualizări articol: 4371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 8 voturi
Comisarul-şef Constantin Gagiu, condamnat la un an cu suspendare pentru că a fost prins beat la volan4.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Liber ca pasarea cerului trimis de
(19 oct 2013, 13:03:14
Mai frate e jale cu legile in tara asta,daca era un oarecare altul primea maximum de pedeapsa avand in vedere alcoolemia ridicata,practic omul era o bomba pentru circulatia rutiera in acel moment si primeste saracutul doar un an si acela cu suspendare,mai ales ca omul in deplina cunostinta a infractiunii pe care o comite sfideaza orice lipsa de bun simt refuza sa sufle in alcool test,sperand ca poate pana la proba de sange ,,mai poate face ceva'',iar LEGEA,mama ei de lege,considera ca acest,,domn'' nu merita chiar ,,asa o sanctiune de aspra''.Oare daca omora asa,, un pic din greseala'' cu masina vreun judecator din completul de judecata ar mai fi gandit la fel?.Bine spus in comentariul de sus,pentru badea Gheorghe legea-i ciuma,pentru domnu cel ,,mare'' muma.Halal.
2.   MISTO trimis de
(19 oct 2013, 16:54:43
Face educatie prin puterea exemplului , sa traiasca don'militian!
3.   Spirit colegial trimis de
(20 oct 2013, 09:57:38
L-au executat "iubitii"lui colegi,care binenteles au mancat si au baut cu el si care multi dintre ei ravneau la sefia DGA.
4.   Musiu avea oroare de a fi "ambetat" trimis de
(20 oct 2013, 18:02:07
Gagiuu... trebuia sa primeasca ceva irefutabil "ca chiar batea la ochio" fara nici o vargutza la cur.
5.   Pacat.. trimis de
(21 oct 2013, 00:00:17
doar atat pot spune: pacat de tot ce se intampla, de faptul ca oamenii pot evolua inspre asta, pacat de orgolii si lipsa masurii atunci cand esti intr-o functie, pacat ca nimeni aflat sus nu crede ca e acolo decat doar pentru a cadea mai rau cand inevitabilul se produce... cine urca in viteza coboara la fel... chibzuinta si multa intelepciune dar mai ales trebuie sa-ti pui intrebarea : ,,care e planul divinitatii pentru mine de eu sunt acum, aici? ,, Dar cine mai are timp de intrebari cand se pare ca detii toate raspunsurile... Pacat!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei