Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 243 (5450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Râşca

Depozit de ţigări de contrabandă, în grajdul unei bătrâne de 78 de ani. Femeia le-a spus poliţiştilor că soţul ei, care a murit, ştia mai multe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 78 de ani, din comuna Râşca, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, după ce în grajdul gospodăriei sale, mai exact în iesle, au fost găsite mai multe colete cu baxuri de ţigări de provenienţă extracomunitară.

Septuagenara, Aurica Feraru, le-a spus poliţiştilor că ţigările i-au fost aduse soţului său de un necunoscut. Femeia le-a mai spus poliţiştilor că soţul său este decedat de cinci săptămâni şi nu ştie ce legătură a avut bărbatul ei cu cel care a adus ţigările.

 

Bătrâna: „Au vorbit cu moşneagu să le primească nişte pachete că li s-a stricat maşina în drum....”

După ce s-au adunat informaţii privind depozitarea unei cantităţi mari de ţigări într-o anexă a locuinţei bătrânei, acum două zile, în baza unei autorizaţii de percheziţie emisă de Judecătoria Fălticeni, lucrători de la Poliţia municipiului Fălticeni au descins la domiciliul femeii de 78 de ani. În total, în gospodăria acesteia au fost găsite 150.000 de ţigarete, cu o valoare de piaţă de 67.500 de lei.

Întrebată despre ţigări, bătrâna a dat din umeri şi a declarat că habar nu are ale cui sunt acestea. Ea a spus doar că soţul său le-a primit de la un necunoscut cu puţin înainte de a muri.

Ieri, când a fost căutată de reporteri, bătrâna în vârstă de 78 de ani şi-a nuanţat puţin relatarea, fără însă a aduce vreun detaliu în plus. 

„Au venit unu-doi băieţi, nici nu ştiu câţi erau, şi au vorbit cu moşneagu să le primească nişte pachete că li s-a stricat maşina în drum.... Au spus că vin să le ia, dar nu au mai venit”, a spus bătrâna.

Ea s-a mai plâns de şocul pe care l-a suferit, însă spune că a fost liniştită de poliţişti, care i-au garantat că ea nu are ce să păţească.

 

“Blană” din Fălticeni, nepotul femeii 

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii sunt convinşi că marfa nu putea ajunge întâmplător în gospodăria bătrânei, care, mai mult ca sigur, ştie mai multe decât a spus. 

Din informaţiile pe care le avem, unul dintre nepoţii femeii în vârstă de 78 de ani este Ştefan Daniel Blănaru, din Fălticeni, zis „Blană”, personaj care a fost implicat în numeroase scandaluri interlope. Cel puţin o persoană din anturajul său a fost cercetată pentru contrabandă cu ţigări, acum doi ani de zile. Deocamdată, ancheta nu a făcut legătura directă între femeie şi persoane din anturajul nepotului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Depozit de ţigări de contrabandă, în grajdul unei bătrâne de 78 de ani. Femeia le-a spus poliţiştilor că soţul ei, care a murit, ştia mai multe.
 Vizualizări articol: 5452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 10 voturi
Depozit de ţigări de contrabandă, în grajdul unei bătrâne de 78 de ani. Femeia le-a spus poliţiştilor că soţul ei, care a murit, ştia mai multe3.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scoală uăi! trimis de
(18 oct 2013, 18:46:26
Ai ațâchit aici pi forum egzact ca motanu pi cuptior.
Saraca fimeia ceea s-o trezât cu-atâta amar di țîgări în șură, șî
habaaar n-are a cui îs.
Poliția le-o luat ca să le cerceteze. Pi urmă trebu-mpărțîti, vânduti, fumati, șî tu
ai adornit cu capu-n displei.
Apu-i bun așă?
1.1  RE: Scoală uăi! trimis de
(18 oct 2013, 22:04:27
Păi s-aviem rabdari și ... tiutiun.S-o trezî el nutzy bati capu.
1.2  RE: Scoală uăi! trimis de
(18 oct 2013, 23:27:40
Uăi da da vreo două dile nu mai beu,câ mă bagiugureștii fimeia( adică îmi rompe i coglioni) mă trimete la,, cules căpșuni,, că i famelia mare și renumerația mică ca aiștia di la guvernu italienesc neo pus chielea pi băț la tăți.Dară nedumerirea mia îi mari cat o azvărlitură di chiatră cum STAPLER șio lichit fanion din tara soarelui răsare amu la spartu tărgului?
1.3  RE: Scoală uăi! trimis de
(19 oct 2013, 10:01:52
Na...dup-așă veste, consoarta caută acuma pe ebay un dispozitiv gipies, o zâs că ni-l lichește cu superglu pi schinare, de-amu gata, ni s-o tăiet cărărili, serviciu-casă și napoi, nimic mai mult.
Și urgent trebuie să cumpăr tigăi noi, da am să cumpăr mai mici și mai ușurele, știu eu de ce...
Iaca ci-nsamnă să ai prieteni!
1.4  RE: Scoală uăi! trimis de
(19 oct 2013, 10:13:09
Staplere,ai văzut dacî l-o mâncat limba pi Rexul aciala ? Amu iartîl șî tu c-asara o schimbat Peroniul cu alta mai strong.
Ragnarok,dacă baba o dat la cornuta aia din grajd tiutiun în loc de fân ? O prizat sau o rumegat?
1.5  RE: Scoală uăi! trimis de
(19 oct 2013, 10:23:03
Taci uăi! Închidi răpidi calculatoru șî fugi în grădină, n-ai nica treabă de făcut?
Nu da idei la fimei, că doar n-am omorât pi nimenea.
N-am avut di lucru șî te-am trezât di pi cuptior...
1.6  RE: Scoală uăi! trimis de
(19 oct 2013, 10:28:35
Rugăm pe stimații cititori să ne informeze care este ce mai ieftin supermarket pentru că de azi Stapler mănâncă rece.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei