Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 237 (5444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Astăzi

Şedinţă extraordinară de Consiliu Local, pentru deblocarea furnizării căldurii în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleşii locali suceveni se vor întruni din nou astăzi, la ora 10.00, într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, pentru a discuta majorarea preţului de furnizare a agentului termic şi măsurile necesare pentru ca sucevenii să beneficieze de căldură în această iarnă.

Principalul punct de pe ordinea de zi va fi cel de majorare a preţului gigacaloriei produse de Termica de la 274 de lei la 445 de lei – noul preţ aprobat de ANRE pentru perioada de funcţionare pe gaz metan.

„În urma discuţiilor purtate astăzi la Prefectură cu administratorii judiciari ai Termica, la iniţiativa prefectului Florin Sinescu, sunt şanse să putem furniza căldură populaţiei, dar numai dacă se aprobă noul preţ al gigacaloriei, astfel încât Termica să nu furnizeze agent termic în pierdere. În proiect este specificat clar că populaţia va plăti tot 185 de lei pe gigacalorie, încât majorarea de preţ nu va fi resimţită de consumatori”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

La şedinţa de vineri au fost invitaţi să participe şi parlamentarii suceveni, care ar putea interveni la Guvern pentru alocarea unor fonduri suplimentare pentru acoperirea cheltuielilor de subvenţionare a energiei termice furnizate populaţiei.

Şedinţa extraordinară de Consiliu Local de miercuri, convocată tot pentru majorarea preţului de furnizare a gigacaloriei, a fost anulată după aproape două ore de discuţii, pentru că nu a fost votată ordinea de zi, iar când s-a trecut la vot, aceasta a fost respinsă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţă extraordinară de Consiliu Local, pentru deblocarea furnizării căldurii în Suceava.
 Vizualizări articol: 1659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şedinţă extraordinară de Consiliu Local, pentru deblocarea furnizării căldurii în Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei