Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 217 (5424)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

O seară grea

Primarul din Baia, dosar penal pentru că a condus maşina băut binişor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Mihail Cârlan, primarul comunei Baia, s-a ales cu dosar penal după ce sâmbătă seară a provocat scandal în faţa unei crâşme din centrul satului. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii de la Fălticeni, care au fost chemaţi prin serviciul de urgenţă 112 de localnicii martori la incidente.

Altercaţia s-a petrecut în jurul orei 19.00, iar oamenii din Baia spun că primarul a sosit ca o furtună şi, fără nici un motiv anume, a început să-i certe şi să-i îmbrâncească pe o serie dintre cei prezenţi în faţa societăţii Alex SRL.

Mihai Biserică este omul care a sunat la 112 pentru a solicita intervenţia forţelor de ordine. „Primarul comunei Baia s-a deplasat în stare de ebrietate şi a început să lovească clienţii şi apoi a ieşit afară şi a început să-i alerge. L-a lovit pe Alin Murăriţa cu pumnul în piept şi stomac şi pe vânzătoarea barului, iar apoi clienţii au fugit afară. A fugit şi el afară, în şosea, dar s-a împiedicat şi a căzut de asfalt de mai multe ori, de unde s-a ridicat cu greu”, a povestit Mihai Biserică.

Scene cu primarul Mihail Cârlan vorbind destul de dificil au fost filmate cu un telefon mobil de unul dintre cetăţenii din Baia şi le puteţi viziona pe site-ul ziarului nostru. Aici se vede cum alesul din Baia are faţa lovită şi plină de sânge şi este descheiat la cămaşă. El discută în termeni deloc convenţionali cu oamenii care-l înconjoară, iar de câteva ori scoate şi înjurături birjăreşti.

Oamenii prezenţi la acest eveniment nu au putut preciza cum s-a ajuns în această situaţie delicată şi nici nu-şi explică în vreun fel comportamentul lui Mihail Cârlan. Sătenii mai reclamă şi faptul că primarul era băut la volan şi susţin că acesta nu le face deloc cinste prin evoluţiile sale agresive.

În cursul zilei de ieri am încercat să-l contactăm pe primarul din Baia atât pe telefonul mobil, cât şi pe telefonul instituţiei, dar nu am putut discuta cu absolut nici o persoană, la Primăria Baia fiind disponibil doar robotul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, a confirmat aceste evenimente şi a declarat că pe numele lui Mihail Cârlan s-a deschis un dosar penal pentru două infracţiuni. Este vorba de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv de loviri şi alte violenţe.

După câte se pare, primarul din Baia nu a fost oprit în trafic, dar în baza declaraţiilor localnicilor a fost condus la Poliţia Fălticeni, unde a recunoscut că s-a urcat la volan după ce băuse. În aceste condiţii, i s-a cerut să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, mai apoi fiind condus la spital, unde lui Mihail Cârlan i s-au recoltat probe biologice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Baia, dosar penal pentru că a condus maşina băut binişor.
 Vizualizări articol: 7094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Primarul din Baia, dosar penal pentru că a condus maşina băut binişor3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei