Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 216 (5423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Caz problematic

O bătrână din Suceava îşi terorizează vecinii, ameninţând aproape zilnic că se sinucide

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O bătrână în vârstă de 83 de ani, din municipiul Suceava, locatară a unui bloc de pe strada Oituz, şi-a dus la exasperare vecinii după ce şi-a făcut un obicei din a face scandal şi a ameninţa că se sinucide. Un ultim apel la 112 a fost dat ieri, în jurul orei 13.30, când femeia a ieşit din locuinţă, pe geam, pe terasa care acoperă intrarea în scara blocului. Iniţial, femeia a scos un scaun pentru a sta la soare după care, susţin vecinii, a început să strige că se aruncă. La faţa locului au ajuns poliţişti, jandarmi şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Suceava. Bătrâna, Maria Z., s-a baricadat apoi în casă şi nu a vrut să deschidă uşa. În cele din urmă, fiica sa, care locuieşte în acelaşi bloc, la etajul 4, a reuşit să intre în apartamentul mamei.

 

Vecinii s-au săturat de scandal şi ameninţări de suicid şi se tem ca bătrâna să nu-i arunce în aer 

Unul dintre vecini, Tudor Grigoraş, a declarat: „Vine poliţia cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână, iar în ultimele două zile a fost scandal de două ori, pur şi simplu ne-am săturat. A ieşit pe terasă bocind şi a zis că nu are cheie ca să iasă din casă şi vrea să se arunce. Un vecin a sunat la 112 şi au venit poliţia şi salvarea”.

Locatarii blocului O 4 de pe strada Oituz, unde locuieşte femeia, au avertizat că problema este cât se poate de serioasă.

„În primăvară a uitat gazul deschis, riscăm să ne trezim aruncaţi în aer. Apoi, apa o uită deschisă tot timpul”, s-au plâns oamenii.

O vecină de palier cu femeia, Maria Bursuc, s-a declarat şi ea exasperată de situaţia în care s-a ajuns: “Doamna ar fi bolnavă, cel puţin aşa spune fiica ei, noi nu ştim, dar tot timpul face panaramă. Într-o duminică, când să bag cheia în uşă, nu am mai putut intra în casă că mi-a băgat un bold în încuietoare. Biata femeie ar trebui dusă undeva şi îngrijiră corespunzător”.

După incidentul de ieri bătrâna a fost preluată de echipajul SMURD şi dusă la Spitalul Judeţean Suceava.

Vecinii spun că bătrâna a început să facă probleme şi să ameninţe că se sinucide de aproximativ jumătate de an. Ea se află în conflict deschis cu fiica sa, legat de moştenirea locuinţei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bătrână din Suceava îşi terorizează vecinii, ameninţând aproape zilnic că se sinucide.
 Vizualizări articol: 2456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
O bătrână din Suceava îşi terorizează vecinii, ameninţând aproape zilnic că se sinucide3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei