Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 212 (5419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Nechifor propune înfiinţarea unor curse aeriene de la Suceava spre Budapesta şi Viena

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat ieri că a început demersurile în vederea înfiinţării unor noi curse aeriene de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea. Nechifor a declarat ieri, la şedinţa de constituire a Consiliului Consultativ al Turismului Suceava, că în momentul de faţă încearcă să găsească o companie privată care să opereze de pe aeroportul sucevean cu un avion de mici dimensiuni, cu 30 de locuri, pe rutele Suceava – Budapesta şi Suceava - Viena. „Din păcate însă nu simt foarte multă dorinţă din zona privată”, a precizat şeful administraţiei judeţene. Cătălin Nechifor a adăugat că pentru a fi înfiinţate aceste curse aeriene se încearcă promovarea acestei iniţiative şi în judeţele Neamţ şi Botoşani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor propune înfiinţarea unor curse aeriene de la Suceava spre Budapesta şi Viena.
 Vizualizări articol: 1811 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Nechifor propune înfiinţarea unor curse aeriene de la Suceava spre Budapesta şi Viena5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cursa Suceava - Munchen! trimis de
(12 sep 2013, 11:38:37
Pe langa cursele propuse spre Budapesta si Viena, cred ca ar fi foarte necesara si o cursa Suceava - Munchen. Pe de-o parte, se stie ca, in general, nemtii sunt printre turistii care cheltuie cei mai multi bani si pe de cealalta parte, sunt deja cateva afaceri germane la noi in judet care ar putea sa profite de noua cursa. Asadar, domnule Nechifor, urgentati modernizarea aeroportului si introduceti curse Suceava - Munchen!
2.   Aeroportul Salcea - poarta spre vest! trimis de
(12 sep 2013, 14:04:20
Nu se face nimic la Salcea, numai discutii interminabile si aroganta de tot soiul. La aeroport s-au adunat fel de fel de mameluci care au facut gargara si au scuipat peste tot ca vor face si drege si ….asa a ramas...
Cum se laudau ca vor face din Salcea un aeroport international nu numai pentru suceveni, dar si pentru botosaneni, cernauteni…
Am fost in citeva rinduri in Austria si erau la un moment dat multi pasageri! Din cauza frigului, a neseriozitatii companiei Blue Air si mai ales a pistei impracticabile, treptat, treptat a scazut numarul pasagerilor, ajungindu-se la desfiintarea totala a zborurilor externe.
Si asa Suceava se rupe de lumea civilizata, lasind locul Bacaului si Iasului. Conducerea judetului nu prea da dovada de patriotism local, mai degraba deputatii sunt mai sensibili la aceasta necesitate… Ori ce ar fi, Aeroportul Salcea va fi si va ramine - poarta spre vest!
Sa speram ca se vor reface soselele, se va moderniza Aeroportul de la Salcea si orasul in intregime!
Daca se va intimpla asta, dl Nichifor, nu va fi uitat de suceveni pentru binele facut.
Vom avea destui investitori, dar si turism in judetul nostru!.
3.   ;) trimis de
(12 sep 2013, 23:26:51
Domnule LAATU de ce esti asa de sigur ca domnul Nechifor nu o sa duca acest proiect pana la sfarsit? Cred ca daca am gandi putin cu totii ne deam seama numai cam cat dureaza dezbaterile, nimeni nu poate sa faca ceva de pe o zi pe alta, si eu cred ca ceea ce a promis Domnul Nechifor pana acuma s-a tinut de cuvant. Mult succes in continuare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei