Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 201 (5408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Acţiune de amploare

DN 17, din Suceava spre Ardeal, împânzit de radare în cascadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Şoferii care au circulat, ieri, pe DN 17, dinspre Suceava spre Ardeal, au întâlnit la fiecare aproximativ 15 kilometri o maşină de poliţie cu radar, cei care nu au frânat la timp încasând o amendă sau chiar mai multe. S-a întâmplat în cadrul unei acţiuni de control cu radare în cascadă, organizată de Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava, în colaborare cu colegii de la Serviciul Rutier Bistriţa-Năsăud.

De la prima oră a dimineţii, nouă autospeciale cu radar de la Suceava au acţionat pe raza judeţului, de la ieşirea din municipiul Suceava până la Poiana Stampei. Radarele în cascadă au continuat şi pe teritoriul judeţului vecin, Bistriţa-Năsăud, cu încă trei maşini cu radar.

De la Suceava şi până la Păltinoasa, de exemplu, până unde au ajuns reporterii Monitorului de Suceava, se aflau ieri, între orele 9.00 şi 10.00, trei autospeciale cu radar. O maşină acţiona la Şcheia, pe sensul unic spre Gura Humorului, alta la Stroieşti şi o a treia între Ilişeşti şi Păltinoasa. Agenţii din trafic au avut misiunea de a-i depista pe şoferii care circulă cu viteză, dar şi pe cei care depăşesc pe linia continuă. Maşinile au acţionat din puncte fixe, dar şi din mers.

În doar aproximativ două ore, numai în judeţul Suceava agenţii aplicaseră deja în jur de o sută de amenzi. Numărul de sancţiuni nu a fost foarte mare, în condiţiile în care marea majoritatea şoferilor s-au avertizat reciproc din timp de existenţa radarelor.

 

DN 17, Suceava - Vatra Dornei, detaşat în topul şoselelor unde au loc accidente grave 

Poliţiştii susţin că acţiunile de control de ieri, cu radare în cascadă, care continuă şi în această dimineaţă, au în principal un scop preventiv. Asta în condiţiile în care DN 17 este, în ultima perioadă, de departe cea mai periculoasă şosea din judeţ şi, statistic, acolo unde acţionează un radar nu au loc accidente grave.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a declarat:

“La nivelul Serviciului Rutier, în urma analizelor cu privire la zonele de risc, s-a constatat că DN 17 este drumul pe care, în primele şase luni ale anului 2013, s-au produs cele mai multe accidente rutiere grave, depăşind DN 2, dinspre Bacău spre Ucraina, care în anii trecuţi prezenta cel mai mare risc accidentogen. În cele şase luni, pe DN 17, pe raza judeţului, s-au produs 18 accidente grave, soldate cu 13 persoane decedate şi 15 răniţi grav, dublu faţă de DN 2”.

O acţiune de control cu radare în cascadă, desfăşurată la finele săptămânii trecute, de vineri şi până duminică, s-a soldat cu aplicarea a 631 de amenzi, din care 407 pentru depăşirea limitelor de viteză.

Recordul a fost stabilit de şoferul unui autoturism Mercedes, înregistrat de radar de trei ori, pe DN 17, între Frasin şi Gura Humorului, de două ori cu viteză peste limita legală şi o dată depăşind pe linia continuă. El a încasat amenzi care totalizează 2.720 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DN 17, din Suceava spre Ardeal, împânzit de radare în cascadă.
 Vizualizări articol: 4402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
DN 17, din Suceava spre Ardeal, împânzit de radare în cascadă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politist emotionat.. trimis de
(30 aug 2013, 11:16:27
A-ti incalcat putin limita de vitezalaughing
Dom'le politist exprimarea corecta ar fi fost..
A-ti depasit limita de viteza
1.1  RE: Politist emotionat.. trimis de
(30 aug 2013, 11:17:49
raman la cele spuse de cineva..
pe vremea mea ..daca nu iti placea scoala..te faceai tractorist.. ori politist
1.2  RE: Politist emotionat.. trimis de
(30 aug 2013, 11:22:04
si apropo de oprire.
unde ai vrut matale sa opreasca? se vede clar ca e zona cu o singura banda. linie continua si curbe periculoase. regulamentul spune clar ca oprirea se face intr.o zona care sa nu deranjeze traficul rutier... curcane
2.   Sa se fixeze, prin panouri, viteza legala! trimis de
(30 aug 2013, 13:27:34

Eu sunt perfect de acord cu sanctiunile pentru vijeliosii de peste 100km/h... ca asa este normal sa fie intr-o tara civilizata. ... dar nu sunt de acord cu locul de amplasare sau de activitate al haiducilor astia de politisti.
Daca analizezi drumul Suceava - Gura Humor, intre aceste localitati, exista cel mai mic risc de producere al unui accident, asa ca, nu acolo ar trebui sa-si faca politia datoria

Politia sa mai faca si activitatea de preventie si de educare a mirlanetilor!

De obicei, nu se vizeaza siguranta participantilor la trafic, ci mai degraba prinderea celor care depasesc un pic viteza legala, pentru a le papa toti banii … si nu mi se pare normal!.
2.1  RE: Sa se fixeze, prin panouri, viteza legala! trimis de
(30 aug 2013, 14:37:29
Domnule politist m-am turmentat ,m-am turmentat
Stiu ca e pacat , dar mi s-a intamplat
Vreau sa am carneti si pe viitor si pe viitor
Asa ca va implor
Nu ne mai trageti pe dreapta.. nu ne mai trageti pe dreapta..
3.   Fomistilor trimis de
(30 aug 2013, 18:24:09
desigur ca si-au ales perioada de plecare a italienilor la munca inapoi....vai de capul lor de fomisti profitori...dar reportajul cu shpaga unde este?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei