Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 194 (5401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suceava

O şoferiţă de 57 de ani, băută, s-a izbit violent într-un taxi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava, care era băută la volan, a provocat un accident violent, aseară, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, în apropiere de intersecţia   străzii Gheorghe Doja cu Mircea Damaschin.

Conform anchetei preliminare a poliţiştilor rutieri, şoferiţa, Doina Petroaie, din municipiul Suceava, care conducea un Logan pe direcţia Burdujeni-Iţcani, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent într-un alt Logan, taxi.

Bărbatul care conducea taxiul a suferit un puternic şoc, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Acesta avea o leziune la umăr şi la mâna şi piciorul drept.

Ajuns la urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, bărbatul care conducea taxiul, Severin Pruteanu, a spus că nu a avut timp să reacţioneze în nici un fel, maşina intrând brusc în faţa sa. După impact, a avut un şoc şi a leşinat, dându-şi seama ce s-a întâmplat abia câteva minute mai târziu. 

 

„M-am dus să o întreb dacă are nevoie de ajutor şi nu vă puteţi închipui cum vorbea, era foarte vulgară”

Mai mulţi martori au relatat că, după accident, femeia, care nu a suferit leziuni, era agitată şi violentă verbal.

O femeie care a fost martoră la accident a declarat: „A intrat pe sensul invers, nu ştiam ce vrea să facă, credeam că se duce pe trotuar... Avea viteză. După accident m-am dus să o întreb dacă are nevoie de ajutor şi nu vă puteţi închipui cum vorbea, era foarte vulgară”, a declarat Brânduşa Ionescu.

 

Alcoolemie foarte ridicată

Poliţiştii rutieri care au ajuns la faţa locului au verificat-o pe conducătoarea auto cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,92 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Cu alte cuvinte, o stare avansată de ebrietate.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că femeia a fost condusă la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a recoltat o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În mod normal  alcoolemia în sânge, dublă faţă de cea din aerul expirat, va fi de aproximativ 1,8 la mie. 

Şoferiţa s-a ales cu dosar penal, urmând a fi cercetată pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O şoferiţă de 57 de ani, băută, s-a izbit violent într-un taxi.
 Vizualizări articol: 3332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
O şoferiţă de 57 de ani, băută, s-a izbit violent într-un taxi4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei