Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 189 (5396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Contrabandă

Aproximativ 15 indivizi, aduşi cu mascaţii aseară la DIICOT. Printre ei un poliţist de frontieră şi un fost coleg al acestuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Aproximativ 15 persoane au fost duse aseară cu mascaţii poliţiei şi ai jandarmeriei la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, fiind cercetaţi într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Din informaţiile pe care am reuşit să le obţinem până la închiderea ediţiei, printre suspecţi se află şi un poliţist de frontieră, Mihai Gabriel Fodor, de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, şi un fost coleg de muncă al acestuia, Gabriel Constantin Olinici, care, pe vremea când era angajat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră, lucra la Grupa pază, control acces.

Cei doi au ţinut legătură şi după ce Olinici a plecat din sistem şi, din câte se pare, s-au implicat împreună şi în activităţi ilegale cu ţigarete de contrabandă.

De altfel, numele lui Fodor apare şi într-un alt dosar penal de contrabandă, instrumentat de procurorii DIICOT Suceava, dosar în care agentul a fost trimis în judecată alături de alţi patru poliţişti de frontieră.

 

Flagrant la Siret. Microbuzul contrabandiştilor, interceptat în trafic

Reţeaua din care făceau parte cei doi foşti colegi de muncă la Poliţia de Frontieră era monitorizată din luna aprilie a acestui an.

Suspecţii au plănuit să organizeze încă un transport de ţigări chiar ieri, de Adormirea Maicii Domnului, gândind că e sărbătoare, zi liberă, şi vor putea acţiona în voie. Nu au ştiut nici o clipă că anchetatorii erau pe urmele lor.

Au aflat acest lucru abia după ce microbuzul pe care îl încărcaseră cu câteva zeci de baxuri de ţigări, preluate de pe fâşia verde, a fost oprit în trafic, la Siret, de poliţişti.

La scurt timp, au urmat o serie de percheziţii la locuinţele suspecţilor, iar spre seară, cu toţii au fost duşi la audieri la sediul DIICOT Suceava.

Audierile urmausăse termine spre dimineaţă, procurorii trebuind să decidă dacă suspecţii se întorc acasă sau merg la Tribunal, cu propunere de arestare preventivă.

Printre suspecţi sunt şi cetăţeni ucraineni, iar la acţiunea de ieri au luat parte şi cadre ale Poliţiei de Frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ 15 indivizi, aduşi cu mascaţii aseară la DIICOT. Printre ei un poliţist de frontieră şi un fost coleg al acestuia.
 Vizualizări articol: 5167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Aproximativ 15 indivizi, aduşi cu mascaţii aseară la DIICOT. Printre ei un poliţist de frontieră şi un fost coleg al acestuia5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei