Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 188 (5395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident grav

Motociclist cu fracturi cumplite după ce a fost lovit de o maşină aflată în depăşire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, care conducea o motocicletă, a căzut victimă într-un cumplit accident rutier, în urma căruia a suferit multiple fracturi, după ce s-a lovit violent de o maşină, al cărei şofer a intrat în depăşire fără a observa la timp vehiculul cu două roţi. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.45, pe DN 2, în apropiere de intersecţia spre Pătrăuţi.

Motociclistul, Daniel Ungureanu, în vârstă de 31 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, conducea o motocicletă Suzuki, spre Suceava. Din sens opus venea un autoturism Renault, la volanul căruia se afla Daniel Cazancu, un şofer în vârstă de 35 de ani, din Suceava. Motociclistul s-a izbit violent în maşină, fiind proiectat la mai bine de 50 de metri distanţă, pe câmpul de la marginea drumului.

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat că în urma anchetei preliminare a poliţiştilor rutieri rezultă că vina îi aparţine şoferului, care a intrat în depăşire şi a pătruns pe contrasens fără a se asigura, intrând practic în faţa motociclistului.

 

Trei fracturi groaznice la piciorul stâng şi fractură de bază de craniu

La faţa locului au urmat scene de coşmar. Motociclistul în vârstă de 31 de ani avea fracturi cumplite la piciorul stâng, dar şi fractură de bază de craniu. În stare de şoc şi resimţind dureri cumplite, acesta a încercat în mai multe rânduri să se ridice de la pământ. Din fericire, nu a fost lăsat să se ridice de către un şofer care se afla în zonă şi care a intervenit prompt.

Numele lui Ionel Nechiforel merită amintit, cu atât mai mult cu cât acesta a fost singurul care a avut curajul şi puterea să îl ajute pe tânărul de 31 de ani.

„Motociclistul m-a depăşit la un moment dat, după ce a stat o bucată de timp în spatele meu. Nu cred că avea viteză mare în momentul impactului”, era de părere Ionel Nechiforel. Alţi şoferi care au venit din aceeaşi direcţie au relatat că motociclistul i-a depăşit în mare viteză, chiar pe linie continuă.

Cert este că impactul s-a produs însă pe sensul de mers al motociclistului. Pe de altă parte, având în vedere forţa impactului şi unde a fost proiectat motociclistul, este probabil ca acesta să fi circulat cu o viteză mult peste cea legală.

Preluat de medicii de pe Ambulanţă care au ajuns la faţa locului, motociclistul a fost dus la urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava.

Doctorul Loredana Ştirbu, de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, a declarat că în urma primelor investigaţii rezultă că bărbatul în vârstă de 31 de ani a suferit „multiple fracturi la membrul inferior, fractură de femur stâng, fractură deschisă la nivelul articulaţiei genunchiului, fractură deschisă de gleznă stângă şi fractură de bază de craniu”.

Trebuie spus că motociclistul avea echipament de protecţie şi cască. Singura zonă care nu îi era protejată era la picioare, bărbatul fiind încălţat cu adidaşi.

Şoferul implicat în accident a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool.

Tânărul care conducea motocicleta muncea în Anglia, iar în această perioadă a venit acasă, în concediu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclist cu fracturi cumplite după ce a fost lovit de o maşină aflată în depăşire.
 Vizualizări articol: 6474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Motociclist cu fracturi cumplite după ce a fost lovit de o maşină aflată în depăşire5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ???!!! trimis de
(15 aug 2013, 11:46:37
mergea cu 180 si l-am ajuns din urma.....d-nul Ilie a iesit din "fabrica" echipat cu radar ochiometric!
1.1  RE: ???!!! trimis de
(15 aug 2013, 13:20:02
Domnu' ilie o fi si el motociclist si a avut sentimente.. Oricum mai putin conteaza viteza motociclistului, tinand cont de faptul ca in acea zona e o zona cu vizibilitate de pana la 3 4 km. si 200 daca avea cel care a iesit in depasire trebuia sa se asigure . Cel putin in romania soferii nu sunt obisnuiti sa vada motociclisti sau biciclete. le lipsesc acest reflex
1.2  RE: ???!!! trimis de
(15 aug 2013, 13:24:47
daca are 200 acum e departe si in 2 secunde e in fata ta, nu cred ca avea viteza asta ca l strangeau cu penseta ....sofer prost.
2.   Martor trimis de
(18 aug 2013, 11:50:58
a trecut pe linga mine avea viteza si mergea pe lina alba imdiferent daca venea masini din fata eram 4 in masina cind am fost depasit de motociclit

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei