Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 184 (5391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără ton

Mii de clienţi Orange, lăsaţi în aer în cursul zilei de ieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mii de clienţi ai Orange au stat ieri, timp de aproximativ patru ore, fără să-şi poată folosi telefoanele mobile. Problemele au apărut în jurul orei 12.30, iar în orele următoare magazinele Orange din Suceava au fost luate cu asalt de sute de oameni care nu ştiau ce se petrece şi care cereau explicaţii despre blocajul apărut. Răspunsurile oferite de salariaţii Orange a fost următorul: „Este o problemă în reţeaua 3G, vă rugăm treceţi pe 2G. Totul se va rezolva în cel mai scurt timp”.

Cum mai multe persoane au telefonat la „Monitorul de Suceava” pentru a încerca să afle ce se petrece, am considerat că reprezentanţii Orange Suceava, de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 4, sunt în măsură să vină cu lămuriri.

Submanagerul Ioan Muntean a precizat că nu este în măsură să ofere informaţii pe această temă şi ne-a oferit un număr de telefon de la Bucureşti. De aici, am fost invitaţi să trimitem o solicitare scrisă, la care răspunsul a venit, ce-i drept, foarte prompt, dar al cărui conţinut nu spune absolut nimic, după cum vă puteţi convinge.

„În cursul zilei de azi (n.a. - ieri), o parte dintre clienţii noştri din zona Moldovei au întâmpinat dificultăţi în efectuarea de apeluri de voce. Echipa noastră tehnică a soluţionat deja majoritatea sesizărilor primite şi lucrează la remedierea situaţiei în cel mai scurt timp”, este răspunsul trimis de Orange.

Pe lângă faptul că nu spun nimic despre ceea ce s-a întâmplat şi comunică doar ceea ce ştiau zecile de mii de utilizatori din zona Moldovei, cei de la Orange nu au avut nici măcar o vagă intenţie de a-şi cere scuze faţă de clienţii care timp de patru ore au orbecăit în beznă fără să ştie de ce nu pot efectua şi nu pot primi apeluri.

Practic, responsabilii de comunicare de la Orange au oferit mai puţine informaţii chiar şi faţă de cele oferite de angajaţii din Suceava clienţilor nemulţumiţi care au venit să afle ce se petrece cu această reţea de telefonie mobilă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de clienţi Orange, lăsaţi în aer în cursul zilei de ieri.
 Vizualizări articol: 7116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Mii de clienţi Orange, lăsaţi în aer în cursul zilei de ieri4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare articol...! trimis de
(10 aug 2013, 12:17:35
semnal a fost si s-a putut vorbi in 2G...daca unii au telefoane ''destepte'' si ei sunt ''mai putin destepti'' problema lor ! Ziaristule...cand se ia ''corentul'' orbecăiesti în beznă ...:)))
Vai, vai, vai, ce editori aveti !
2.   ... trimis de
(10 aug 2013, 14:16:01
Problemele au fost doar pe terminalele Samsung. Celelalte (Nokia, Motorola) nu au avut probleme (au trecut automat pe 2G).
3.   Tragedie locala... trimis de
(10 aug 2013, 18:39:33
Noroc ca nu a functionat 3G cateva ore ca altfel nu aveati voi inca o stire.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei