Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Activităţi atractive

Şcoala de vară „Surprizele vacanţei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru al doilea an consecutiv, Școala Gimnazială Ipotești le-a oferit elevilor săi un program atractiv şi interesant în cadrul Şcolii de vară „Surprizele vacanţei”.

 

Şcoala de vară „Surprizele vacanţei” a antrenat, pe parcursul săptămânii trecute, 24 de elevi

Directorul şcolii, prof. Violeta Maria Cercel, și prof. Loredana Corjuc, coordonatoarele programului Școlii de vară  „Surprizele vacanţei” (activitate organizată de Școala Gimnazială Ipotești şi partenerii săi, Primăria comunei Ipoteşti, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Mc Donald’s Suceava, Fabrica de Sticlă Suceava, Clubul Artelor Vizuale, Escalada Parcul de Aventuri Gura Humorului, Tipografia „Celestin”, Laura Cercel - licențiată a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, şi Raluca Cercel - licențiată a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca) şi-au propus să le ofere elevilor participanţi un mod alternativ de petrecere a timpului liber în zilele de vacanţă, în vederea îmbogăţirii experienţelor proprii prin noi strategii şi metode de învăţare. 

Şcoala de vară, care a antrenat pe parcursul săptămânii trecute 24 de elevi, s-a desfăşurat după un program educativ non-formal, conceput şi aplicat pentru a stârni în rândul copiilor interesul pentru un alt mod de a descoperi și a învăța lucruri interesante şi utile în viață.

De la jocuri de echipă în parc, care să anime şi să energizeze copiii la început de zi, până la transmiterea energiei creatoare și a emoțiilor pozitive prin confecţionarea şi decorarea unor obiecte, sau prin realizarea unor picturi pe pânză, participanţii au învățat cum să-şi petreacă împreună timpul liber într-un mod minunat.

 

Copiii au descoperit frumosul, au exersat limba engleză, au avut parte de distracţie şi emoţie în aer liber

Din prima zi copiii au descoperit frumosul din jurul lor, fiind puși totodată în postura de a realiza şi ei lucruri frumoase, prin decorarea unor obiecte la Mc Donald’s Suceava.

În ziua următoare, vizitând Fabrica de Sticlă, au rămas profund impresionați de procedeul prin care se realizează produsele din sticlă. Admirând talentul persoanelor care lucrează în atelierul de creație al fabricii, au reușit şi ei să decoreze paharele primite în dar.

Momente frumoase au petrecut și la Clubul Artelor Vizuale, din incinta Shopping City Suceava, în compania doamnei Brândușa Dăscălescu.

Nici învăţarea unei limbi străine nu a fost trecută cu vederea, în cadrul programului şcolii de vară elevii exersând limba engleză într-un mod mult mai plăcut, prin cântecele și jocuri, sub atenta îndrumare a Ralucăi Cercel.

O altă zi a fost dedicată vizitării Parcului de Aventuri din Gura Humorului, loc care le-a oferit distracție și emoție la înălțime, în aer liber.

Toți copiii au dat dovadă de curaj, parcurgând toate traseele corespunzătoare vârstei lor.

Participanţii la Şcoala de vară au avut şi prilejul de a transpune frumosul din jurul lor pe pânză, sub îndrumarea Laurei Cercel, activitate care s-a finalizat cu o frumoasă expoziție.

În ultima zi s-a organizat un concurs sportiv pe secțiuni (role, bicicletă, săritură cu coarda), zi în care s-a făcut și evaluarea programului, s-au amenajat expoziţiile şi s-au împărtăşit impresiile cu privire la activităţile Şcolii de vară „Surprizele vacanţei”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoala de vară „Surprizele vacanţei”.
 Vizualizări articol: 1770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şcoala de vară „Surprizele vacanţei”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei