Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 162 (5369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Somaţie

Primăria Rădăuţi, notificată să achite datorii vechi din 2008

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Rădăuţi a fost notificată să achite datorii vechi din 2008 şi pentru care există hotărâri judecătoreşti de obligare la plată. În acest sens, conducerea SC Servicii Comunale SA Rădăuţi a trimis o adresă către administraţia locală prin care solicită plata a circa 2,5 milioane de lei.

Banii provin din neplata unor servicii prestate către Primăria Rădăuţi, cum ar fi întreţinerea străzilor, salubritate, activităţi pentru îngrijirea spaţiilor verzi, ecarisaj sau iluminat public. În unele cazuri, instanţele de judecată au adăugat şi penalităţi, cum ar fi în cazul neacordării subvenţiilor pentru încălzire, suma totală stabilită în acest caz fiind de 188.762 de lei.

Suma de 2,5 milioane de lei pe care administraţia condusă de Aurel Olărean o are de achitat către SC Servicii Comunale SA este completată şi cu facturile neonorate din cursul acestui an, începând cu luna februarie.

„Este o notificare pe care o facem în mod frecvent către Primăria Rădăuţi şi vreau să precizez că demersurile vor continua în mod legal până la recuperarea totală a datoriilor. Dacă va fi nevoie vom apela şi la serviciile unui executor judecătoresc, pentru că aşa mi se pare normal, să ne recuperăm întreaga sumă de bani”, a explicat Cristian Ilie, directorul general al SC Servicii Comunale SA Rădăuţi.

De cealaltă parte, primarul Aurel Olărean recunoaşte că a avut o întâlnire cu conducerea SC Servicii Comunale SA. Potrivit şefului administraţiei rădăuţene, sumele pe care instituţia pe care o conduce trebuie să le achite pentru diferite servicii prestate este mai mică.

„Trebuie să facem o compensare cu cei de la Servicii Comunale. Noi avem de încasat de la ei 500.000 de lei, iar mâine (n.r. - astăzi) vom stabili exact cum vom face. Nu ştiu dacă avem de dat sau de luat bani de la Servicii Comunale, pentru că nu am văzut hârtiile, când le voi avea mă voi putea pronunţa”, a declarat Aurel Olărean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Rădăuţi, notificată să achite datorii vechi din 2008.
 Vizualizări articol: 2070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Rădăuţi, notificată să achite datorii vechi din 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NEDUMERIRE trimis de
(16 iul 2013, 12:06:06
SC SERVICII COMUNALE ADMINISTRATA DE CL RADAUTI.CUM E POSIBIL SA SE AJUNGA LA DATORII?
2.   VA SPUN ADEVARAT trimis de
(16 iul 2013, 21:44:18
MONUMENTUL DE PROSTIE weceul,vicele rezolva totul,el nu a stiut pana acum, dar sa vedeti ca el adica MONUMENTUL rezolva totul cu mintea lui de partid al prostilor dumitru didimanu in zece, douazeci de ani va fi totul ok.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei