Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 162 (5369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru 2013

Ministerul Educaţiei a repartizat 900.000 de lei pentru investiţii în şcoli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doar câteva din cele 110 şcoli din judeţ la care sunt începute lucrări de reabilitare vor primi bani pentru continuarea investiţiilor, în acest an.

Potrivit prof. Gheorghe Lazăr, inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Suceava, „pentru acest an, am primit de la Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) suma de 909.000 de lei, pentru investiţii. În 110 şcoli din judeţ trebuie continuate lucrările de investiţii, fie din bugetul ministerului, al primăriilor sau al Consiliului Judeţean. Sunt lucrări începute de ceva timp, unele sunt finalizate în proporţie de 90%, altele mai puţin”.

Mai mult de jumătate din suma primită de la MEN, respectiv 590.000 de lei, este repartizată pentru continuarea lucrărilor la Casa Corpului Didactic „George Tofan”.

34.190 de lei sunt alocaţi pentru consolidarea imobilelor Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Onciul” Straja, iar 204.690 de lei sunt direcţionaţi pentru reabilitarea următoarelor unităţi şcolare: Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Şcoala Gimnazială Suha, comuna Mălini, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vadu Moldovei, Şcoala Primară Văşcăuţi, comuna Muşeniţa, Şcoala Gimnazială Poiana Stampei, Şcoala Primară Podu Coşnei, comuna Poiana Stampei, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vicovu de Sus.

Totodată, IŞJ a primit 80.120 de lei pentru continuarea construcţiilor la Şcoala Gimnazială „Mihai Halunga” Hânţeşti, Şcoala Primară Hârtop, Şcoala Primară Ciumuleşti, comuna Vadu Moldovei, Şcoala Gimnazială „Ioan Băncescul” Adâncata, Grădiniţa cu Program Normal Nr. 3 Rădăuţi, Grădiniţa cu Program Normal Voitinel.

„Pe perioada verii, şcolile se vor pregăti pentru deschiderea anului şcolar 2013-2014. Dezinfecţia şi dezinsecţia sunt obligatorii”, a mai spus Lazăr. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Educaţiei a repartizat 900.000 de lei pentru investiţii în şcoli.
 Vizualizări articol: 1439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul Educaţiei a repartizat 900.000 de lei pentru investiţii în şcoli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Poate citeste cine trebuie trimis de
(16 iul 2013, 11:39:26
anul asta s-a copiat pe rupte la bac la liceele din Suceava! dacă bacul era pe bune promovabilitatea era sub 20 % ! SINGURA SOLUȚIE ESTE EXAMENE DE ADMITERE LA FACULTĂȚI.EU AM DAT PE VREMURILE BUNE 2 EXAMENE LA MATE SI UNUL LA FIZICA. DECI ÎNVĂȚĂMÂNTUL PE VREMEA RĂPOSATULUI ERA CEA MAI BUNA FORMA DE ÎNVĂȚĂMÂNT DECI AR TREBUI REÎNFIINȚATA PENTRU A DA VALOARE ÎNVĂȚĂMÂNTULUI ROMANESC, ȘI DECIMATA ȘPAGA ,FONDUL CLASEI,FOND DE PROTOCOL,ETC ! DOMNILOR ȘTIȚI CA LA GENERALA 3, PĂRINTI CU POSIBILITĂȚI REDUSE SUNT MULȘI ÎNCĂ DE LA CLASA 0 DE SUME EXORBITANTE DE BANI?
LA GRUPA 0 ,ANUL TRECUT FONDUL CLASEI, ÎN SEPTEMBRIE, 250 RON ,ATÂT TIMP CAT MULTI OAMENI DE ABIA CÂȘTIGA 600 RON LUNAR ȘI AU POATE 2-3 COPII ÎN ÎNTREȚINERE, MUNCIND 10 ORE ȘI SÂMBETELE !RUȘINE SCOLII GENERALE 3 CA A DECĂZUT ÎN HALUL ASTA DIN CAUZA ȘPĂGII!

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:  ☭  ϑ

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei