Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 158 (5365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragedie

Un tânăr de 17 ani s-a înecat, aseară, în iazul Lipoveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 17 ani a murit înecat, aseară, în iazul Lipoveni, sub ochii a doi dintre fraţii săi, care nu au mai putut face nimic pentru el. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 18.00, într-o zonă foarte periculoasă, în care în urmă cu un an de zile s-au înecat alţi doi tineri.

Iosif Miron avea 17 ani şi jumătate şi era elev la Colegiul Tehnic Alexandru Ioan Cuza din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. El locuia în cartierul Burdujeni şi provenea dintr-o familie cu nouă copii.

Ieri după-amiază, Iosif Miron a venit să facă baie în iaz, alături de cei doi fraţi şi alţi tineri. Au fost avertizaţi la un moment dat de un angajat de la Sistemul de Gospodărire a Apelor, care se afla în zonă, că apa este adâncă şi este pericol de înec. Din păcate, avertismentul nu a fost luat în seamă.

În timp ce înota, Iosif Miron a început la un moment dat să strige după ajutor. Martorii au relatat că imediat acesta s-a dus la fundul apei şi nu a mai dat nici un semn de viaţă. Doi tineri s-au îndreptat înot spre el însă, văzând că acesta nu mai este la suprafaţă, s-au speriat şi s-au întors la mal.

La faţa locului au ajuns pompieri de la Detaşamentul Suceava, care au început căutarea cadavrului cu o barcă pneumatică, cu ajutorul unui sonar, un detector pentru fundul apei. Până aseară, la 22.00, trupul neînsufleţit al tânărului nu a fost găsit de pompieri.

Cel mai probabil, în această dimineaţă va începe operaţiuni de căutare şi un echipaj de scafandri.

Anul trecut, la sfârşitul lunii iunie, în aceeaşi zonă s-au înecat doi tineri, unul în vârstă de 25 de ani şi unul de 31 de ani. Trupurile celor doi au fost recuperate de la aproximativ şapte metri adâncime.

De altfel, în fiecare an se petrec astfel de tragedii pe iazul Lipoveni, în ciuda nenorocirilor intens mediatizate şi a mesajelor de avertizare care atenţionează că scăldatul este periculos, zona fiind adâncă şi periculoasă din cauza curenţilor puternici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 17 ani s-a înecat, aseară, în iazul Lipoveni.
 Vizualizări articol: 10695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 7 voturi
Un tânăr de 17 ani s-a înecat, aseară, în iazul Lipoveni2.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei