Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 143 (5350)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şocant

Un băiat de 16 ani a murit străpuns în inimă de foarfeca de tuns oile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moarte cumplită pentru un minor în vârstă de 16 ani, care a fost găsit mort la o stână, străpuns în zona inimii de o foarfecă de tuns oi. Cumplita descoperire a fost făcută sâmbătă dimineaţă, la o stână de pe raza satului Măzănăeşti, comuna Drăgoieşti. Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că minorul a suferit o moarte accidentală, în timp ce încerca să tundă o oaie.

Iulian Daniel G., născut în 1997, domiciliat în comuna Ripiceni, judeţul Botoşani, se afla de ceva vreme la stâna din Măzănăeşti, condiţiile în care acesta lucra acolo urmând a fi stabilite de anchetatori. La momentul tragediei acesta se afla singur la stână. El a fost găsit cu faţa în sus, cu o înţepătură adâncă în zona pieptului, fiind deja decedat. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că lama tăietoare i-a pătruns în zona inimii, leziunea fiind incompatibilă cu viaţa. Acesta a tuns în dimineaţa de sâmbătă trei oi, cel mai probabil tragedia petrecându-se după ce una dintre oi s-a smuncit şi l-a aruncat pe copil la pământ.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, pe 20 mai, un accident la fel de tragic, tras parcă la indigo, s-a petrecut la o stână din Dorneşti. Din ancheta demarată de poliţie la acea vreme, în urma audierii martorilor oculari, rezultă că ciobanul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Plopana, judeţul Bacău, a fost rostogolit de o oaie în timp ce încerca să o tundă, şi a căzut cu pieptul în foarfeca pe care o avea în mână şi care l-a străpuns în piept. Ambele părţi tăietoare ale foarfecii i-au pătruns bărbatului adânc în piept şi el murind instantaneu.

Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul de 37 de ani figura în „Registrul de evidenţă a zilierilor” pentru ziua de luni, 20 mai, când s-a produs tragedia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un băiat de 16 ani a murit străpuns în inimă de foarfeca de tuns oile.
 Vizualizări articol: 5914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Un băiat de 16 ani a murit străpuns în inimă de foarfeca de tuns oile5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PACIFICULE... trimis de
(25 iun 2013, 09:31:38
ce protectia muncii mai visati si voi noaptea? nu vedeti ca nimanui nu i pasa in tara asta de cetatenii tarii? un copil amarat din Botosanii amarati ....vin sarmanii ptr o bucata de paine ca pe vremea Flamanzilor din 1907, habar nu aveti ce saraci si cu duhul si material sunt acesti copii...afli povesti inimaginabile uneori de la acesti oameni ,copii...sunt parasiti de parinti ,lasati pe la bunici ,purtati prin ferme izolate si vai de soarta lor...ce i ajuta sarmanului astuia acum PROtectia MUNCII cand mama lui nu l a protejat? cand Statul Roman nu a asigurat parintilor un minim de viata ca sa i poata oferi si lui ceva asemanator...INstitutiile statului care ar trebui sa protejeze viata si dezvoltarea, cresterea si educarea acestor copii se sesizeaza la moartea lor; constata decesul ...VINA? A noastra , a tuturor...Dumnezeu sa l odihneasca in pace, a scapat de chin ..
2.   Comentariu trimis de
(25 iun 2013, 09:49:21
Ma Iertati de sunt revoltata ,dar am avut ocazia sa vorbesc cu un cioban de Botosani...nici nu poti sa crezi ce copii sunt si ce soarta au avut..mame cu copii facuti aiurea cu tati pe care nu i cunosc ,cu frati de toate felutile , lasati pe la bunici, apoi la case de copii,reveniti in familie , (ce familie ca sunt toti alcoolici si se bateau intre ei de nu mai stiai care i mama ,care i baiatul sau fiica)..si ei sarmanii nici o speranta...ajung la stana , ei si oile si pasunea, iar izolati de lume ,de civilizatie, de putina iubire, ca n au avut unde sa o intalneasca...stiu de tigari si alcool..Sarac mai e poporul acesta...o lege a protectiei copilului n am reusit sa adoptam ca in UE, altele am luat de acolo,dar aceasta lege deosebit de importanta ,nu..in Italia de nu ti supraveghezi copilul toata ziua te aresteaza, mergi cu tot cu copil in institutie sa te supravegheze statul, sa observe cum te comporti cu el, de nu corespunzi ti l ia pan la 18 ani....fara discutii...aici ..de ce nu exista si la noi tribunale specializate ptr copii? nu i important?
3.   Flămând și gol, făr-adăpost... trimis de
(25 iun 2013, 10:03:56
Așa-i, Graziella, maia liubimaia padruga.
Trec săracii botșăneni pisti apă ca să câștige o buca de pâne la noi.
Da amu io știu tot una de prin Botșeni, de-o fost o amărâtă de grefieră, s-o Licențiat de Ziua a Șaptea ș-acuma o trecut apa la noi ca să câștige o buca de cozonac.
Asta chiar că-i de minune când vezi ce tâmpenii face.
Țâne aproape , Graziellă, mai ales că-i dintr-un domeniu care-ț place ție și-i dintr-o zonă de megieșie. O să mai auzim despre multe minuni făptuite de săraca asta cu duhul. O să ne scăpăm pe noi de râs despre ce făptuiește gâsca botșăneană.
Chip in taci! Revin aldată cu amănunte.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei