Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 142 (5349)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dotări

Cinci autofreze și o șenilată pentru județul Suceava, prin EURONEST

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Intercomunitară pentru Dezvoltare EURONEST, din care face parte şi Suceava, va depune un proiect privind achiziţia cu fonduri europene prin  Programul Operațional Regional a 24 de autofreze de zăpadă şi a şase vehicule şenilate. Anunțul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, care a declarat că EURONEST a fost informată recent de Ministerul Dezvoltării că poate depune proiectul care va fi intitulat ”Îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenții în situații de urgență în condiții de iarnă”.

Nechifor a spus că proiectul are o valoare de 21 de milioane de lei, iar în baza acestuia, la Suceava vor ajunge cinci autofreze şi un vehicul cu şenile. Tot cinci autofreze vor ajunge și la Iași, câte patru la Bacău și Neamț și câte trei la Botoșani și Vaslui. Preşedintele CJ a mai spus că proiectul se va derula pe parcursul a 20 de luni şi că speră ca vehiculul şenilat să sosească până la iarnă. În Asociaţia EURONEST sunt judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui şi Bacău. Fiecare dintre acestea va contribui cu o finanţare de 2% din valoarea proiectului. Valoarea celor cinci autofreze care vor veni la Suceava se ridică la 3,9 milioane de lei, iar a autovehiculului cu șenile la 327.000 de lei. Nechifor a ținut să precizeze că aceste utilaje vor fi extrem de utile în condițiile în care iarna trecută au fost probleme legate de transportul bolnavilor pentru dializă la Spitalul Județean din cauza viscolului și a ninsorilor abundente care au blocat drumurile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci autofreze și o șenilată pentru județul Suceava, prin EURONEST.
 Vizualizări articol: 1593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cinci autofreze și o șenilată pentru județul Suceava, prin EURONEST5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei