Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 139 (5346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Condamnat la închisoare pentru că a ameninţat clienţii unui bar cu un cuţit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi care în luna februarie a acestui an au provocat un scandal monstru într-un bar, unde i-au ameninţat cu cuţitul pe clienţi şi pe administrator, în total zece persoane, au fost condamnaţi ieri de Curtea de Apel Suceava. Unul dintre agresori, Vasile Gabor, de 53 de ani, a scăpat cu o pedeapsă de un an cu suspendare, în timp ce amicul său va sta după gratii 1.126 de zile.

Constantin Onicico, de 42 de ani, din Bosanci, fusese condamnat în 2003 pentru viol şi eliberat acum câţiva ani cu un rest de pedeapsă de 1.185 de zile. Scandalagiul a fost condamnat la trei ani cu suspendare, dar din cauza restului de pedeapsă pe care-l mai avea de executat i-a fost revocată suspendarea. În aceste condiţii, el va sta în puşcărie timp de 1.126 de zile.

Faptele s-au petrecut într-o seară de duminică din luna februarie a acestui an. În jurul orei 21.00, cei doi au intrat în bar, în stare avansată de ebrietate, iar potrivit martorilor audiaţi de poliţie, Constantin Onicico a scos un cuţit și a început să-i amenințe pe toți cei prezenți în local. El s-a îndreptat cu cuţitul în mână spre administrator și apoi spre mai mulţi clienţi. La un moment dat, rolul de atacator a fost preluat de celălalt individ, care a ameninţat şi el mai multe persoane cu acelaşi cuţit. Conform anchetei poliţiei, în timp ce fugea după unul dintre clienţi, Constantin Onicico, bărbatul de 42 de ani, s-a împiedicat şi s-a lovit cu faţa de o scară.  Înainte de a ajunge în arest, acesta a făcut o „escală” la Spitalul Judeţean Suceava şi apoi la Secţia de boli neuro-psihice Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnat la închisoare pentru că a ameninţat clienţii unui bar cu un cuţit.
 Vizualizări articol: 1330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Condamnat la închisoare pentru că a ameninţat clienţii unui bar cu un cuţit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei