Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 138 (5345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Copii şi adulţi

Cursuri de dans modern, street dance, salsa şi zumba, la Casa de Cultură Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava s-a deschis duminică o şcoală de dans purtând emblema Bucovinei, unde copii cu vârsta peste 3 ani pot să se înscrie la dans modern, copii cu vârsta peste 10 ani pot să înveţe street dance, iar adulţii pot să se iniţieze în salsa şi zumba. Pentru că se apropie şi vacanţa, reprezentanţii Bucovina Dance Studio ne-au spus că este un prilej numai bun ca elevii, şi nu numai, să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut, să danseze, să-şi armonizeze trupul, să îmbine muzica cu buna dispoziţie, să socializeze.

Alexandra Irimesei, cu valenţe în domeniul artistic, cunoscută în Suceava atât pentru evoluţiile ei ca interpretă de muzică populară, fostă membră a Ansamblului „Balada Bucovinei”, unde a activat circa zece ani, autorizată să predea ore de dans popular, dar şi de salsa, reprezentanta sălii de dans Bucovina, vrea să organizeze în această vară, în luna august, şi o „tabără de dans”, la care să fie invitaţi să participe şi dansatori amatori din alte judeţe.

„Este un vis de-al meu devenit realitate. Să am o sală de dans, unde să pot preda, unde să vină oameni de toate vârstele să se bucure de mişcare, de muzică, de sănătate. Vreau ca Bucovina să fie legată şi de o astfel de activitate pentru amatori, care, de ce nu, ar putea să ajungă performeri în ceea ce fac şi să reprezinte zona în competiţii importante”, ne-a spus  Alexandra Irimesei. Ea a completat că va susţine cursul de salsa, iar din toamnă va iniţia şi un curs de dansuri populare. Alţi instructori calificaţi vor susţine cursurile de dans modern, street dance, zumba. Duminică, la deschiderea oficială a sălii de dans, participanţii, copii şi adulţi, au fost provocaţi de instructorii şcolii de dans la un curs de zumba.

Pentru înscrieri sau alte detalii puteţi să sunaţi la numărul de telefon 0741 025 454, sala de dans aflându-se din incinta Casei de Cultură Suceava, etajul II.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri de dans modern, street dance, salsa şi zumba, la Casa de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 6943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Cursuri de dans modern, street dance, salsa şi zumba, la Casa de Cultură Suceava4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei