Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 133 (5340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

A doua viaţă

Maşină făcută zob sub un camion. Şoferiţa a ieşit bine mersi, sub privirile surprinse ale pompierilor de la Descarcerare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O tânără în vârstă de 29 de ani poate spune că s-a născut a doua oară, marţi dimineață, în jurul orei 9,00, când a scăpat ca prin minune, fără nici o leziune, din maşina pe care o conducea şi cu care s-a izbit violent într-un camion.

Partea dreapta faţă a maşinii respectivei tinere, Raluca Minu, din municipiul Suceava, a fost transformată într-un morman de fiare contorsionate.

Accidentul a avut loc pe DN 2, la intrarea în localitatea Buneşti, pe sensul de mers Suceava-Fălticeni.

Camionul era oprit pe marginea drumului, după ce şoferul, Vasile Pilipcea, de 35 de ani, din Adâncata, a constat o defecţiune tehnică apărută la autoutilitară.

La un moment a dat a auzit o izbitură puternică şi a văzut un autoturism Seat Ibiza făcut zob în spatele camionului.

„Dacă era o persoană pe scaunul din dreapta faţă, nici o şansă să scape”, mărturisea şoferul camionului.

Iniţial, la 112, s-a anunţat că în urma accidentului o victimă din autoturismul Seat, persoana de la volan, a rămas încarcerată, motiv pentru care la faţa locului au fost trimise trei echipaje de la Detaşamentul Fălticeni.

„Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Şoferiţa a ieşit singură, pe picioarele ei, şi nu prezenta leziuni. Pentru mai multă siguranţă, a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

De la spital, tânăra a ieşit repede, medicii constatând că nu a suferit leziuni. De altfel, nefiind vorba de victime, ci doar de pagube materiale, poliţiştii au încadrat evenimentul rutier ca tamponare.

Şoferiţa a fost sancţionată contravenţional pentru nepăstrarea distanţei corespunzătoare în trafic.   

Echipajele de pompieri au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (au balizat zona, au deconectat bornele de la baterie şi au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile). După mutarea celor două autovehicule implicate în accident,  pompierii au curăţat carosabilul de carburanţi şi lubrifianţi, pentru prevenirea altor evenimente neplăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină făcută zob sub un camion. Şoferiţa a ieşit bine mersi, sub privirile surprinse ale pompierilor de la Descarcerare.
 Vizualizări articol: 3845 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Maşină făcută zob sub un camion. Şoferiţa a ieşit bine mersi, sub privirile surprinse ale pompierilor de la Descarcerare3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei