Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 130 (5337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Donaţie

Preşcolarii Grădiniţei „ABC” se vor bucura de rechizite şi echipamente noi în valoare de circa 130.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 „ABC” (structură a Grădiniţei „Gulliver”), situată în cartierul George Enescu, au fost vizitați vineri de reprezentanții companiei Kaufland România, care le-au adus un cadou nesperat: o sponsorizare constând în materiale didactice, mobilier şi rechizite, în valoare totală de aproximativ 130.000 de lei. Sponsorizarea acordată de Kaufland România face parte din strategia companiei de implicare socială în viaţa comunităţii în care activează. Donația a fost realizată în cadrul campaniei „Investește în viitorul copiilor”, desfășurată în parteneriat cu fundația „Copiii, viitorul nostru”.

Potrivit reprezentanţilor filialei Suceava a hipermarketului Kaufland, „prin astfel de campanii ne arătăm suţinerea pentru proiectele sociale şi educaţionale care au ca beneficiari principali copii de toate vârstele. Sprijinim programele ce au ca obiectiv facilitarea accesului lor la educaţie, încurajarea frecventării şcolii şi prevenirea abandonului şcolar. În derularea acestei acţiuni ne-au ajutat şi părinţii, care au cumpărat din magazinele noastre produsele care au făcut parte din campanie”.

79 de grădiniţe din ţară au primit astfel de sponsorizări în acest an, urmând ca în viitor să fie incluse în program şi şcoli gimnaziale.

 

Sute de articole de mobilă şi materiale didactice au ajuns la grădiniţă

Directoarea Grădiniţei „Gulliver”, Marcela Matei, a mulţumit companiei pentru ajutorul acordat copiilor şi cadrelor didactice, menţionând că donaţia este una deosebită, astfel de sponsorizări contribuind la creșterea calității actului educativ.

Potrivit acesteia, compania Kaufland a donat 240 de scăunele, 120 de dulapuri, 240 de fotolii, 48 de mese, 20 de saltele, cărţi, mingi, corzi, table magnetice, panouri de plută, jucării etc.

La rândul său, inspectorul general din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, prof. Gheorghe Lazăr, a lăudat iniţiativa lanţului de magazine de a crea condiţii deosebite în unităţile de învăţământ. „Sarcina educării copiilor revine tot mai mult instituţiilor de învăţământ. Dacă există o bază materială bună, condiţii bune, un corp de educatoare de calitate, vom beneficia în viitor de copii bine educaţi. Acţiunea acestei companii ar putea servi drept exemplu şi altor societăţi private”, a completat Lazăr.

 

Spectacol artistic în semn de recunoştinţă

Cristina Bujdei, coordonatoarea GPP Nr. 7 „ABC”, a declarat că: „Se întâmplă câteodată în viaţa unei instituii să apară momente care îţi umplu sufletul de bucurie, iar acesta este pentru noi unul din astfel de momente unice. Orice formă de mulţumire verbală e insuficientă pentru a mulţumi celor care au avut această iniţiativă, însă succesul generaţiile de preşcolari actuale şi viitoare consider că este cea mai frumoasă formă de mulţumire pentru acest gest al companiei”.

Bucuroși de cadourile prețioase oferite de reprezentanții Kaufland, copiii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 „ABC” și-au răsplătit oaspeții cu un scurt program artistic, manifestându-şi recunoştinţa cum au ştiut ei cel mai bine, prin cântec şi dans. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşcolarii Grădiniţei „ABC” se vor bucura de rechizite şi echipamente noi în valoare de circa 130.000 de lei.
 Vizualizări articol: 1791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Preşcolarii Grădiniţei „ABC” se vor bucura de rechizite şi echipamente noi în valoare de circa 130.000 de lei4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei