Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 130 (5337)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Toyota Suceava Drift Grand Prix

Două zile de competiţii auto extreme în parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, parcarea Shopping City Suceava va răsuna de scrâşnetul pneurilor pe asfalt şi de urletul zgomotoaselor motoare ale maşinilor tunate, în cadrul competiţiei Toyota Suceava Drift Grand Prix, din care vor face parte unii dintre cei mai buni piloţi din România.

„Este un eveniment cu tradiţie pentru noi, dar şi pentru Suceava. Publicul sucevean deja s-a obişnuit cu prezenţa acestui sport spectaculos în parcarea noastră, unde aşteptăm spectatorii să vină în număr cât mai mare”, a declarat Anca Ciutac, reprezentantul Shopping City Suceava.

Piloţii care vor evolua în competiţia de la Suceava sunt șoferi experimentaţi, membri ai Federaţiei Române de Drift, participanţi la Campionatul Naţional de Drift, dar şi la etape din Campionatul European.

Răzvan Frăţianu, pilotul sucevean care ne reprezintă cu succes în competiţiile de drift naţionale şi internaţionale, va concura cu BMW E36 M3 turbo de 500 CP complet modificat pentru drift, respectând normele europene din divizia profesionistă. Acesta deţine în palmares titlurile de Campion Naţional 2011, Vicecampion Naţional în 2012, dar şi locul 3 pe echipe la Campionatul European de Drift 2012, alături de Călin Ciortan.

„Suntem pentru a patra oară la Shopping City Suceava. Dacă până acum v-am obişnuit cu etape de campionat naţional, de data aceasta organizăm un Grand Prix, la fel de spectaculos. Pe lângă principalii piloţi din campionatul naţional, ca puncte de atracţie vom avea şi noile modele Toyota expuse în parcare. În premieră naţională, vom avea demonstraţii cu două unităţi Toyota GT86”, a spus Răzvan Frăţianu.

Cei care vor lua startul în competiţie sunt piloţi consacraţi din Bucureşti, Braşov, Cluj, Suceava, Piatra Neamţ şi Botoşani.

„Sunt foarte bucuros că anul acesta se organizează o nouă etapă de drift în Suceava”, a adăugat şi Mihai Maxim, unul dintre piloţii suceveni de drift, pe care îl veţi putea admira în acest weekend, la volanul unui BMW E36 4.0 V8 turbo de 400 CP, pe circuitul din parcarea Shopping City Suceava.

În cadrul acestui eveniment, Toyota Suceava îi invită pe pasionaţii de maşini să ia parte la sesiuni de Test Drive cu cele mai noi modele Toyota, dar şi la demonstraţii de drift cu două unități Toyota GT86, un membru nou în familia Toyota, ce provine din modelele care au scris istorie în lumea motorsportului. Cei care vor să trăiască fiorii vitezei în postura de pasageri în bolizii de drift se pot înscrie pentru curse în cadrul programului de taxi drift.

Piloţii suceveni Răzvan Frăţianu şi Mihai Maxim au oferit şi vineri o spectaculoasă demonstraţie de drifting, spre încântarea spectatorilor care s-au adunat de cum au auzit vuietul motoarelor.

 

Programul competiției :

Sâmbătă, 8 iunie

08:00-10:00 Briefing + antrenamente debutanţi
10:00-12:00 Antrenamente libere
12:00-13:30 Taxi Drift
13:30-14:00 Pauză
14:00-19:00 Antrenamente libere

 

Duminică, 9 iunie

08:00-09:00 Briefing + antrenamente debutanţi
09:00-11:00 Antrenamente
11:30-13:30 Calificări
13:30-14:30 Pauză
14:30-18:00 Concurs drift
18:00-Ceremonie premiere
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două zile de competiţii auto extreme în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Două zile de competiţii auto extreme în parcarea Shopping City Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei