Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 124 (5331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

1 Iunie

Copiii din Câmpulung Moldovenesc, premiaţi la Cupa Aquarius

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua Internaţională a Copilului va rămâne în amintirea multor prichindei din Câmpulung Moldovenesc, care au participat la diferite acţiuni organizate la complexul Aquarius, iar la final s-au ales şi cu premii din partea organizatorilor.

Copiii s-au întrecut la înot, fotbal, tenis, dar şi desene pe asfalt. În bazinul din complexul Aquarius au fost peste 100 de participanţi, atât copii care urmează cursurile de înot de la această bază de agrement, cât şi toţi cei care au dorit să-şi arate măiestria. La final, toţi participanţii au fost răsplătiţi cu diplome şi medalii.

Şi la fotbal atmosfera a fost una foarte frumoasă, copiii fiind împărţiţi pe două grupe, clasele V-VI şi clasele VII-VIII. Micii fotbalişti au provenit de la şcolile gimnaziale „Bogdan Vodă” şi „Teodor Stefanelli”, iar câştigătorii au primit o cupă personalizată.

În total, la acţiunea de ieri au participat elevi din zece clase gimnaziale, care s-au întrecut nu doar în discipline sportive, ci şi în inventivitate şi creativitate.

„Este o manifestare dedicată exclusiv copiilor, un prilej pentru a-i face fericiţi, dar şi pentru noi de a împrumuta de la ei spiritul şi bucuria specifică vârstei. Promovarea mişcării în aer liber este un scop al nostru pentru petrecerea timpului liber şi sperăm ca această manifestare, ajunsă la al doilea an, să se perpetueze pentru cât mai multă vreme”, a declarat Mirela Troaşe, administratorul Aquarius Center, parte a grupului de firme Calcarul SA.

Acţiunea de ieri a avut şi o parte umanitară, iar ajutorul nu putea merge decât tot pentru un copil. Este vorba de Sebastian Remus Crăciun, un băiat de 10 ani care se luptă cu o boală severă şi care scrie poezii pentru a-şi putea procura banii necesari tratamentului.

Meritul pentru a aduce un zâmbet pe feţele micuţilor revine grupului de firme Calcarul, care a suportat în totalitate costurile acţiunii de ieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii din Câmpulung Moldovenesc, premiaţi la Cupa Aquarius.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii din Câmpulung Moldovenesc, premiaţi la Cupa Aquarius0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei