Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 120 (5327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Coadă la arest

Atacatorii cu topoare şi bâte de la terasa din Obcini, prinşi şi arestaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Principalii suspecţi în cazul bătăii cu topoare şi bâte de miercurea trecută, de la terasa aflată la intrarea în cartierul Obcini al municipiului Suceava, au fost prinşi ieri dimineaţă şi încătuşaţi de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Individul acuzat că a pus la cale agresiunea, Dumitru Sorinel Solomon, în vârstă de 32 de ani, alias „Bodo”, a fost prins pe raza municipiului Paşcani, iar fratele acestuia, Vasile Solomon, de 25 de ani, şi alţi trei tineri, Alexandru Hrişcă, de 21 de ani, Roger Florea, de 22 de ani, şi Ştefan Chiriac, de 27 de ani, toţi din municipiul Suceava, au fost încătuşaţi în urma unei percheziţii la o casă din satul Antoceni, comuna Forăşti.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale aveau date despre ascunzătoarea suspecţilor şi, în baza unui mandat de percheziţie emis duminică de Judecătoria Suceava, ieri dimineaţă i-au săltat direct din locuinţa respectivă.

Toţi cei cinci suspecţi au fost aduşi la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspector principal Ionuţ Epureanu, a transmis ieri: “S-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracţiunilor de: ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală, loviri sau alte violenţe, distrugere şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”.

 

Nota de plată a scandalului de la terasă: şapte mandate de arestare preventivă 

Anchetatorii au chemat la audieri şi alţi doi indivizi, Cătălin Mihălescu, de 37 de ani, din comuna Moldoviţa, şi Aurelian Adelin Barar, de 28 de ani, din comuna Vama, acuzați că au făcut parte din banda sălbaticilor care, în mijlocul zilei, au atacat cu topoare şi bâte trei persoane aflate pe terasa barului „4 Mese”.

Toţi cei şapte indivizi au fost duşi ieri după-amiază în faţa instanţelor de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Suceava şi-au însuşit măsura procurorilor şi i-au trimis după gratii pe toţi cei şapte suspecţi. 

Surse judiciare ne-au mărturisit că în prezent au fost identificaţi nouă dintre agresori, însă cercetările continuă pentru depistarea tuturor persoanelor care au participat la episodul violent de la mijlocul săptămânii trecute.

În afara celor şapte indivizi arestaţi, ceilalţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

 

Ce s-a întâmplat miercurea trecută

Bătaia de la terasa localului de la intrarea în Obcini s-a petrecut miercuri, 22 mai, în jurul orei 13:30. Aproximativ zece indivizi înarmaţi cu topoare şi bâte au năvălit pe terasă şi l-au atacat pe un antrenor de kick-boxing din municipiul Suceava, Niculae M., de 38 de ani, precum şi pe alte două persoane care se aflau la masă cu acesta.

Antrenorul şi un amic de-al său au reuşit să intre repede în local şi să se baricadeze, însă cea de-a treia persoană de la masa lor, Dominic D., de 41 de ani, fost cadru didactic la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, a ajuns în stare gravă la Urgenţele Spitalului Judeţean (fractură gambă dreaptă, policontuzionat, traumatism cranio-cerebral cu pierdere cunoştinţă), fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

Atacul sălbatic l-a vizat pe antrenorul de kick-boxing, cu care banda lui Dumitru Sorinel Solomon, alias „Bodo”, avea un conflict mai vechi.

Totul a durat câteva zeci de secunde, după care agresorii au părăsit imediat zona cu mai multe maşini.

Administratorul localului de la intrarea în cartierul Obcini, Cristi Varasciuc, a declarat că atacul de miercurea trecută ar fi putut avea loc pe orice terasă din oraş, fără ca nimeni să poată interveni la timp pentru a-l preveni, în ciuda oricăror măsuri de siguranţă care ar fi fost luate.

El şi-a asigurat clienţii că nu a avut nici un scandal în ultimii ani în barul şi pe terasa pe care le administrează, subliniind că incidentul de săptămâna trecută a fost unul izolat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atacatorii cu topoare şi bâte de la terasa din Obcini, prinşi şi arestaţi.
 Vizualizări articol: 11962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Atacatorii cu topoare şi bâte de la terasa din Obcini, prinşi şi arestaţi5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahahaha trimis de
(28 mai 2013, 12:04:53
LA BECI CU BORATII.
2.   Hoooo trimis de
(28 mai 2013, 12:36:54
Tigani boratiii! S-ai castreze!
3.   Sper la o pedeapsa maxima! trimis de
(28 mai 2013, 13:49:33
Din tziganii/rromii astia nu cred ca mai poate cineva scoate oameni cinstiti. Cred ca le-ar trebui implantat un chip asa cum propunea un parlamentar britanic pt teroristi.
4.   ...sergiu rusu=ziarist de carton !!! trimis de
(28 mai 2013, 14:52:12
Bre jurnalistul lui peste , bre !!! Fractura e la piciorul stang nu drept !!!
5.   Comentariu trimis de
(28 mai 2013, 17:02:58
saracu dominic dospinescu, nu e prima data cand o incaseaza de la interlopi! se pare, ca de data asta a picat ca fazanul, complet nevinovat.
5.1  RE: Comentariu trimis de
(28 mai 2013, 17:43:06
Nu a incasat-o niciodata de la nimeni fazanule, tu ...care le stii pe toate !! A fost ghininul lui acum ca se afla in acel loc. Iar salbaticilor ar trebui mai intai sa li se rupa cate un picior si apoi sa fie judecati. Oricum vor fi judecati in toate felurile posibile. Au in spate multe, prea multewinking Roata se invarte mereu!
6.   Nah fratilor ! trimis de
(28 mai 2013, 20:39:35
Stati linistiti ca ce duce popa nu se mai intoarce , dar ce duce politia se intoarce !!!
7.   Huuuuooo tiganiii trimis de
(28 mai 2013, 21:04:45
tocmai am venit de la o matusa de a mea si ea e foarte fericita ca au fost arestati borhoturile!deamu...treaba buna:la parnaie mai e si Duncan Mc Laud din Clanul MC Laud...pletosu de a bagat in spital un om beat,mai e Casuba de a omorat valutistu....tari baetzii...inchipuiti-va cand iese CASUBA de la parnaie,la 60 de ani si trece,vara,prin parc la Policlinica acolo unde joaca toti mosnegii table si sah si cum v-a incerca el sa se dea mare ca a fost el mare rahat in viata:))))....in fine am deviat oleaca....revin la cocalarii arestati din cazul de mai sus mentionat.....e clar ca e inadmisibil fapta bazata ce au facut-o astia micii care sincer spun ca nu mi-as dori sa fiu in pielea lor!am auzit ca erau sustinuti bine si din spate de OKELARI MARI(geooooo:)....de....alt cocalar,fost mare interlopel:).....de are si asta vreo 60 de ani acum....le vine randu...indata....banuiesc ca Geo ai va trimite pakete multe la parnaie la sagetele:)))....revin ca merg sa beau un suc:)))) cine e mai smecher.....tra-la-la-la-la:))
8.   Vatamare corporala ! trimis de
(28 mai 2013, 23:03:45
sa vedeti ca le da drumu ce ancadrare e asta vatamare corporala acolo a fost clar tentativa de omor nu vatamare corporala . ce mai trebuiau sa faca sai taie capu sa vina cu drujbele sau cu pistoalele sa fie tentativa de omor ? asa a facut politia tot timpu a ocrotit jigodiile iar oameni mai putin vinovati stau si executa pedepse mari peste masura .
9.   Pedeapsa Maxima trimis de
(13 iun 2013, 18:52:15
Sunt niste tigani BORATI !!! Nu merita sa fie in libertate!!!! Astia nu fac 2 lei jegosii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei