Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 119 (5326)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

În municipiul Suceava

Saloanele “Michelle”, reţeta succesului în domeniul cosmeticii şi înfrumuseţării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Unul dintre cele mai frumoase saloane de cosmetică şi înfrumuseţare din zona Moldovei se află în municipiul Suceava, pe strada Mărăşeşti, nr. 16.

„Michelle Center” este al doilea salon deschis de cei de la „Michelle”, firmă care a reuşit să rămână în top pe piaţa suceveană, la zece ani de la inaugurarea salonului „Michelle Beauty&SPA”, de pe strada Alexandru cel Bun, nr. 4.

Încă de la intrarea în noul salon „Michelle”, situat pe strada Mărăşeşti, într-un spaţiu de aproximativ 200 de metri pătraţi, rămâi impresionat de designul interior.

Combinaţia plăcută şi relaxantă de culori calde, spoturile şi proiectoarele de lumini care fac clientul să se simtă în centrul atenţiei, pe o scenă în care el şi numai el este vedeta, elementele decorative moderne, canapelele şi fotoliile de ultimă modă în domeniu sunt ingredientele perfecte ale unui salon în care serviciile şi produsele de calitate şi aparatura de ultimă generaţie îi asigură succesul.

Reprezentanţii „Michelle Center” precizează că au mers pe acelaşi standard de calitate impus încă de la deschiderea primului salon „Michelle”, în 2003, având mai multe principii bine stabilite: respectarea întotdeauna a programărilor şi corectitudinea faţă de clienţi, servicii de calitate obţinute prin mix-ul “specialist + produse de calitate + echipamente de top” şi preţuri corecte (lista de preţuri este afişată atât în salon, cât şi pe site-ul www.salon-michelle.ro).

Echipa „Michelle” participă în mod constant la seminarii specifice, workshop-uri, prezentări de produse, training-uri, pentru a fi la curent cu toate noutăţile în domeniu.

„Michelle Center” este singurul salon din Suceava acceptat să ofere spre vânzare clienţilor săi produse de foarte bună calitate din marca Kerastase, brandul de lux de la L'Oreal.

 

Saloanele „Michelle” - coafor, manichiură/pedichiură, cosmetică, modelare corporală

Saloanele „Michelle” din municipiul Suceava oferă servicii de coafor, manichiură, pedichiură, cosmetică, modelare corporală.

Pe www.salon-michelle.rosau pe pagina de Facebook www.facebook.com/Michelle.Center.Suceavagăsiţi ofertele speciale şi pachetele oferite, precum şi lista de preţuri.

Printre aparatele de ultimă generaţie şi serviciile oferite se numără radiofrecvenţa tripolară Apollo Pologen - corporal (topeşte grăsimea şi celulita) şi facial (întinde pielea ca fierul de călcat), LPG Cellu M6 (cel mai performant aparat de modelare corporală), Kuma Shape (trei tehnologii într-un singur aparat – radiofrecvenţă+infraroşu+vacuum), Capsula Dermalife Spa Jet, Microdermabraziune, Mezoterapie.

Pentru programări: „Michelle Center” (0752 556 796; id messenger: michelle.center_sv) sau „Michelle Beauty&SPA” (0745 632 784; id messenger: michelle.beautyspa).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Saloanele “Michelle”, reţeta succesului în domeniul cosmeticii şi înfrumuseţării.
 Vizualizări articol: 4895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.9 din 7 voturi
Saloanele “Michelle”, reţeta succesului în domeniul cosmeticii şi înfrumuseţării2.957

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei