Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 110 (5317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La ieşirea din Suceava

Maşină răsturnată pe câmp de un autoturism al poliţiei intrat pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un agent de poliţie aflat la volanul unui autoturism de serviciu a provocat ieri dimineaţă un accident rutier, în urma căruia o altă maşină s-a răsturnat pe câmp, iar şoferul acesteia a ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8:45, pe DN 2, la aproximativ doi kilometri de ieşirea din municipiul Suceava spre Cumpărătura.

Agentul-şef Gabriel Maftei (52 de ani), din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, se deplasa la volanul maşinii de serviciu, în direcţia Fălticeni.

Din primele cercetări ale poliţiei, s-a stabilit că poliţistul s-a angajat fără să se asigure corespunzător în depăşirea unei maşini care circula în faţa sa, moment în care a acroşat un autoturism VW Golf 4 care circula pe sens opus, înspre Suceava.

Şoferul VW-ului, Gabriel Morari, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Fălticeni, a tras cât a putut de volan, însă, în urma coliziunii, maşina sa a ieşit în afara carosabilului şi s-a răsturnat pe câmp, la o diferenţă de nivel de aproximativ doi metri.

Fălticeneanul a ieşit singur din maşina care a aterizat pe cupolă, însă acuza dureri la nivelul capului.

„Am vorbit cu el, îl durea capul, la nas şi pe la gât, l-au dus la spital”, declara tatăl victimei, Petru Morari.

Ambii conducători auto, care erau singuri în maşini, au fost puşi să sufle în etilotest, rezultatul fiind că nici unul dintre ei nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Pacientul a ajuns conştient, cu semnele vitale stabile, iar în urma evaluărilor primare s-a constatat că are un traumatism cranian minor, asociat cu o traumă de piramidă nazală. Urmează să fie investigat al computerul tomograf pentru a se stabili dacă prezintă leziuni cranio-cerebrale”, a declarat ieri dimineaţă purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, doctorul Tiberius Brădăşan.

Din fericire, după toate investigaţiile medicale efectuate, s-a stabilit că nu e vorba de nimic grav, iar pacientul nu necesită internarea.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, a declarat că s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă la regimul rutier, iar cercetările sunt continuate de cadrele Poliţiei Rutiere pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină răsturnată pe câmp de un autoturism al poliţiei intrat pe contrasens.
 Vizualizări articol: 6553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Maşină răsturnată pe câmp de un autoturism al poliţiei intrat pe contrasens5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inevitabil in misiune trimis de
(16 mai 2013, 12:58:19
Sunt convins ca era de fapt in misiune pentru prinderea unui infractor deosebit de grav...
1.1  RE: Inevitabil in misiune trimis de
(16 mai 2013, 13:51:31
60 % din ei sunt incompetenti nu au habar de reguli de circulatie , circula bauti la volan si se cred zmei la volanul masinilor din dotarea politiei .
1.2  RE: Inevitabil in misiune trimis de
(16 mai 2013, 13:53:55
...cand vezi un INDIVID cu cascheta in cap si inscriptionat POLITIA pe spatele sau sa stii ca pe mana dreapta are scris SPAGA si pe cea stanga CORUPT

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei