Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 102 (5309)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scos din uz

Autobuz TPL implicat într-un accident la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

În dimineaţa zilei de 1 mai, un autobuz TPL plin cu călători, care ieşea din parcarea Iulius Mall, a fost implicat într-un accident cu un autoturism Volkswagen Golf. La volanul autovehiculului se afla o tânără în vârstă de 27 de ani, care, din declaraţiile şoferului, a virat brusc la stânga, intrând în faţa autobuzului, care se îndrepta spre sensul giratoriu de la Bazar.

“La un moment dat a apărut în faţa mea un Golf, fără să semnalizeze schimbarea direcţiei de mers. Nici la doi metri a virat brusc stânga şi a intrat în faţa autobuzului. Am frânat cât am putut de tare, călătorii au fost ceva-ceva zdruncinaţi, dar nu au fost puşi în pericol”, a declarat Vasile Cojoc, şoferul autobuzului TPL, în vârstă de 53 de ani.

În urma impactului, singura persoană care a necesitat îngrijiri medicale a fost tânăra de la volanul autovehicului înmatriculat SV70 DIN, care a ieşit singură din maşină, dar a fost preluată de ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Suceava.

„Am întrebat-o <Unde aţi vrut să mergeţi doamnă>şi mi-a răspuns că a văzut negru în faţa ochilor şi nu ştie ce a făcut. Am sunat la 112 să vadă de starea ei de sănătate”, a povestit şoferul TPL, care a rămas să dea declaraţii Poliţiei.

Tânăra le-a spus poliţiştilor că, din cauza oboselii şi a extenuării cauzate de alăptarea copilului său, şi-a pierdut cunoştinţa, în acel moment pierzând controlul asupra direcţiei de mers, ceea ce a dus la ciocnirea maşinii sale cu autobuzul care venea din sens opus.

Din fericire, impactul nu a fost puternic, încât, în urma consultării medicale, diagnosticul stabilit a fost de „contuzie hemitorace drept”, necesitând 2-3 zile de îngrijiri medicale, fără internare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, dar le-au fost recolatateşi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Directorul TPL, Darie Romaniuc, care a venit să vadă ce s-a întâmplat şi cât de tare este afectat autobuzul înmatriculat B57 YPX în urma impactului frontal, a spus că paguba produsă nu este atât de mare, dar că oricum îl va scoate de pe traseu cel puţin o săptămână.

„Este unul dintreautobuzele aduse în a doua rundă, încât avem asigurare Casco pe el. Oricum nu e vina conducătorului auto de la noi. Autobuzul va fi dus la garaj, imobilizat pentru reparaţii şi sperăm ca într-o săptămână să îl putem scoate din nou pe traseu”, a spus Darie Romaniuc.

Autobuzul accidentat circula pe linia 2 de transport în comun, pe traseul Obcini – Gara Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autobuz TPL implicat într-un accident la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 7477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Autobuz TPL implicat într-un accident la Iulius Mall Suceava4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Huuu trimis de
( 3 mai 2013, 12:16:43
soferii de golf 3, cei mai tampiti soferi!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei