Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 101 (5308)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Percheziţii

Mii de euro falşi, pe piaţa din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Trei indivizi au fost reţinuţi în cursul zilei de ieri pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, ei fiind acuzaţi că au introdus pe piaţă mii de euro falsificaţi, în bancnote contrafăcute din cupiură de 50 și 100 euro.

Cei trei, Gheorghiţă Stănescu (28 de ani), din comuna Bosanci, Nicanor Stănescu (24 de ani), din Vereşti, şi Dorel Stănescu (31 de ani), din comuna Salcea, s-au trezit ieri dimineaţă cu poliţia peste ei în casă.

Ei erau filaţi de mai multă vreme de ofiţeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava, în cadrul unei anchete coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Anchetatorii au apelat şi la sprijinul celor de la Serviciul Român de Informaţii şi al Serviciului de Operaţiuni Speciale, pentru monitorizarea celor trei suspecţi.

Până în prezent, s-a stabilit că cei trei - se arată într-un comunicat al BCCO Suceava - „au deținut și pus în circulație pe raza județului Suceava, în perioada martie-aprilie 2013, suma de 1.150 de euro în bancnote contrafăcute din cupiură de 50 și 100 euro, înșelând un număr de trei persoane de la care au achiziționat bunuri sau la care au făcut schimb valutar”.

Surse apropiate anchetatorilor mărturisesc că există indicii că afacerile cu euro falşi ale celor trei se derulau de mai multă vreme, necunoscându-se cu exactitate câte bancnote contrafăcute au mai fost introduse în circulaţie.

Din câte se pare, bancnotele de euro false erau procurate de undeva de prin Botoşani, fiind contrafăcute în afara României, cel mai probabil Italia.

Aseară, magistraţii Judecătoriei Suceava au hotărât reţinerea celor trei suspecţi pentru 24 de ore, aceştia urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de euro falşi, pe piaţa din Suceava.
 Vizualizări articol: 5677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mii de euro falşi, pe piaţa din Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei