Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 100 (5307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Două echipaje ale Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, pe podiumul unei competiţii de specialitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Patru echipaje formate din cei mai buni studenţi ai Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor (FIESC) din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) au participat la finele săptămânii trecute la concursul „Electro-mobility 2”, organizat de Continental Automotive Iaşi.

Două dintre echipe s-au clasat pe podium, ocupând poziţiile II şi III. Locul al II-lea a fost adjudecat de echipa „Suceava IV”, alcătuită din Ştefan Pavăl (specializarea Calculatoare, anul II), Ionel Florin Gheliuc (Electronică Aplicată, anul II), Silviu Macovei (Automatică şi Informatică Aplicată, anul I) şi Mihai Marian Cenuşă (Electronică Aplicată, anul II). Echipajul a fost coordonat de şeful de lucrări dr. ing. Remus Cătălin Prodan.

Pe poziţia a III-a s-a clasat echipa suceveană “Byte-Tronyk”, formată din Gheorghe Amariei (Electronică Aplicată, anul III), Petru Tofănescu (Electronică Aplicată, anul III), Marian Pînzariu (Calculatoare, anul III) şi Sergiu Gîrneţ (Calculatoare, anul II). Echipa a fost pregătită de conf. dr. ing. Constantin Filote.

Totodată, echipa „Micro-Team”, formată din Valeriu Popa, Sorin Simion Bulceag şi Alexandru Pahomi, a avut o prestaţie bună, ocupând poziţia a IV-a. Studenţii au fost coordonaţi de prof. dr. ing. Alin Dan Potorac. Echipa coordonată de as. drd. ing. Alexandru Bogdan Larionescu s-a clasat pe locul 16 dintr-un total de 31 de echipe.

Locul I a fost ocupat de o echipă a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Tehnice din Iaşi.

 

Două menţiuni în cadrul unui concurs internaţional

La „International Student Professional Contest – Techniques în Electronics”, competiţie care a avut loc la Braşov, studenţii Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor au ocupat poziţii onorabile. Studenţii calificaţi s-au clasat astfel: Ovidiu Timoficiuc a obţinut menţiune (locul IV, cu 215 puncte), Eduard Grigoraş a obţinut menţiune (locul 7, cu 186 de puncte) şi Ştefan Finaga a ocupat locul 19, cu 131 de puncte. Studenţii au fost pregătiţi de as. dr. ing. Adrian Petrariu.

Pe primele trei locuri s-au clasat, în ordine, concurenţi de la Universitatea Politehnică Bucureşti (226 de puncte), Universitatea Politehnică Timişoara (219 puncte) şi Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (217 puncte). În cadrul competiţiei TIE 2013 au participat 36 de concurenţi din 13 centre universitare (12 din ţară şi unul din străinătate).

Primii 12 concurenţi au primit certificate de competenţă care atestă pregătirea în domeniul proiectării de circuite electronice. Certificatele au fost oferite de un juriu format din reprezentanţi ai celor mai puternice firme din industria de profil, prezente în România cu centre de producţie sau de cercetare şi dezvoltare, respectiv Continental, Miele, Yazaky, Wurth Electronics, Heitec, Draxlmaier, Kromberg&Schubert etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două echipaje ale Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, pe podiumul unei competiţii de specialitate.
 Vizualizări articol: 3220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
Două echipaje ale Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, pe podiumul unei competiţii de specialitate5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei