Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 96 (5303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

“Urcuș spre Înviere”

Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” a concertat în Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” a concertat marţi, de Sf. Gheorghe, în Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava, evenimentul fiind unul caritabil, pentru a ajuta un copil în vârstă de 4 ani şi 6 luni care suferă de o formă gravă de epilepsie.

Concertul “Urcuș spre Înviere” a durat circa 50 de minute şi a fost ascultat cu plăcere de credincioşii prezenţi. Evenimentul caritabil a fost organizat de Asociația “Salvează o inimă”, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi din România, Filiala Suceava. Scopul acţiunii a fost de a strânge cât mai multe fonduri pentru Albert Puşcaşu, care suferă de o formă gravă de epilepsie.

Din păcate, fiecare zi a devenit, pentru Albert, o adevărată luptă pentru viaţă. La 4 ani şi 6 luni, Albert nu vorbeşte, nu merge, nu râde şi nu plânge. Cine vrea să-l ajute pe Albert poate dona bani pe numele lui, în contul BANCPOST: RO61BPOS34006322717RON02 - în lei, RO93BPOS34006322717EUR02 - în euro, SWIFT BPOSROBU. Titular Puşcaşu Bogdan Daniel (tatăl lui Albert). Telefon: 0742 207 011 (mama – Simona Pușcașu), 0740 474 743 (tatăl – Daniel Pușcașu).

 

Al doilea concert caritabil, susţinut de Grupul “Macarie Ieromonahul”

Anul trecut, în decembrie, Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” a susţinut, tot în Biserica „Sf. Dumitru” din Suceava, un alt eveniment caritabil „Lumină din Lumină”, care a avut ca motto „Împreună pentru un suflet”, prilej cu care s-au adunat fonduri pentru Leontina Nicoleta Călin, o fetiţă care avea nevoie de o operaţie de retinopatie de prematuritate.

Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” s-a format în februarie 2005, bazele sale fiind puse de aceiaşi membri care au înfiinţat şi grupul “Makarios” în vara anului 2001. Grupul “Macarie Ieromonahul” este condus de dirijorul Petru-Daniel Maxemiuc, absolvent de teologie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” a concertat în Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava.
 Vizualizări articol: 1966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Grupul Psaltic “Macarie Ieromonahul” a concertat în Biserica „Sfântul Dumitru” din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei