Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 95 (5302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O noapte în arest

Individul care l-a împuşcat pe ciobanul de la Liteni, în cătuşe pentru 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Individul acuzat că l-a împuşcat pe ciobanul din Liteni adus la spital săptămâna trecută cu peste o sută de alice în picior a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al instituţiei, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Acesta a declarat că suspectul, Gheorghe Grecu, în vârstă de 42 de ani, tot din Liteni, a fost reţinut pentru  săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de arma letală fără drept.

Inspectorul principal Epureanu a transmis, de asemenea, că după expirarea perioadei de reţinere, procurorul de caz a decis cercetarea în stare de libertate a suspectului, luând însă faţă de acesta măsura interdicţiei de a părăsi localitatea pe perioada cercetărilor.

„Sunt continuate cercetările  pentru recuperarea armei din albia râului Suceava”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Incidentul s-a petrecut joia trecută, când victima, Ionel Vornicu, în vârstă de 33 de ani, se afla pe un câmp din Liteni, cu turma de oi.  În zonă a ajuns Gheorghe Grecu, şi acestacrescător de oi, între cei doi existând neînţelegeri mai vechi legate de locurile de păşunat. Al doilea avea asupra sa o puşcă de vânătoare şi l-a împuşcat pe Vornicu în zona membrelor inferioare.

 

Ionel Vornicu, nemulţumit că agresorul său a rămas în libertate

Suspectul din acest caz, Gheorghe Grecu, a fost găsit de poliţişti la câteva ore după agresiune. Bărbatul nu mai avea arma asupra sa şi le-a declarat anchetatorilor că după ce a tras a aruncat-o în apa unui râu. El nu deţine permis de portarmă şi a declarat că a cumpărat puşca de la o persoană necunoscută.

Dacă iniţial victima nu a vrut să depună reclamaţie, Ionel Vornicu s-a răzgândit şi s-a arătat nemulţumit de faptul că agresorul său a rămas în libertate. De pe patul de spital, el a declarat ieri că a redactat deja o plângere pe care soţia sa urmează să o înainteze poliţiei.

„Eram în conflict cu el de câteva zile, de când intrase cu cele peste o sută de oi ale sale pe păşunea mea. Atunci mi-a dat cu spray lacrimogen în ochi, iar dacă nu sărea un alt cioban în apărarea mea poate că mă şi bătea. În ziua în care m-a împuşcat s-a îndreptat spre mine şi m-a întrebat dacă sunt şmecher. Apoi a scos arma pe care o avea la spate şi a ţintit spre mine. Dacă nu era ascunsă şi o vedeam probabil că fugeam, dar aşa m-a împuşcat. Eu am căzut, iar el a fugit”, a povestit Ionel Vornicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care l-a împuşcat pe ciobanul de la Liteni, în cătuşe pentru 24 de ore.
 Vizualizări articol: 1455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Individul care l-a împuşcat pe ciobanul de la Liteni, în cătuşe pentru 24 de ore5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei